Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, για την ολοκλήρωση της ευγενικής χορηγίας της, αξίας 7.085,79 € συν ΦΠΑ, κατασκευής μεταλλικών στεγάστρων, τόσο για την εξυπηρέτηση ασθενών όσο και για τη σύνδεση δύο κτιριακών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου μας.

Συγκεκριμένα για την κατασκευή  δύο στεγάστρων με συμπαγή γαλβανισμένη σιδεροκατασκευή και  πάνελ σάντουιτς πολυουρεθάνης πάχους 40 mm, διαστάσεων :

Α) 9,32 μ. Χ 3,10 μ. και

Β) 6 μ. X  4 μ.

Η κοινωνική ευαισθησία, μέσω της εταιρικής ευθύνης, είναι το ελιξίριο για την αποτελεσματική λειτουργία των Δημόσιων Δομών Υγείας όσο και για το ίδιο το αξιακό σύστημα των κοινωνιών μας. Η στήριξη που μας παρέχει η εταιρεία είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Η καθημερινή μας προσπάθεια να κρατήσουμε όρθιο το ΕΣΥ και συγκεκριμένα να κρατήσουμε υγιή, τον πληθυσμό ευθύνης της ΑΟΜ Σητείας,  γίνεται πιο εύκολη όταν ενέργειες όπως αυτή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ, στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας, δίνοντας μας τα μέσα για να το πετύχουμε.

Εκ μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σητείας, τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενικής τους χορηγία.






                                                                                                Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

                                                                                                     Μαρία Δαρατσιανού

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου