Σητεία FM 95,5 MHz

H εμβέλεια του ραδιοφωνικού σταθμού Σητεία FM 955 καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του Νομού Λασιθίου. Στόχος του, να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα τοπικά θέματα που ενδιαφέρουν κυρίως τους κατοίκους της περιοχής. Ιδρύθηκε το 1988 και ήταν από τους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα με άδεια λειτουργίας. Σκόπευε από την πρώτη στιγμή να καλύψει τα κενά που δημιουργούνταν από την κακή λήψη των κρατικών Ρ/Σ αλλά και να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε τοπικά θέματα. Παρ' όλες τις δυσκολίες και χωρίς οικονομικά ή άλλα στηρίγματα, έπιασε το σφυγμό της κοινωνίας αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ραδιοφώνου.

Η σκληρή δουλειά, η συνεχής προσπάθεια, η αγάπη του ιδιοκτήτη Μανώλη Μεταξάκη για το ραδιόφωνο, το πάθος για το καλλίτερο σε συνδυασμό με την ανταπόκριση των τοπικών φορέων και των ακροατών, έκαναν τον Σητεία FM το σταθμό με τη σοβαρότερη και εγκυρότερη άποψη στην περιοχή.

Ο σταθμός με το πέρασμα των χρόνων εκσυγχρονίζεται ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βελτιώνοντας, συνεχώς, τις υπηρεσίες του. Το πρόγραμμά του δομήθηκε έτσι ώστε να απευθύνεται σε ηλικίες 10 έως 60 ετών. Και το πέτυχε, με την διαφημιστική στήριξη από τις περισσότερες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Κρήτης αλλά και της Καρπάθου.

Ο Σητεία FM δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να τοv ακούνε σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου στο http://www.sitiafm.blogspot.gr  http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1515

Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στο ενημερωτικό τμήμα του. Οι δημοσιογράφοι μαζί με τους μουσικούς παραγωγούς ακολουθούν την πάγια πολιτική του σταθμού για άμεση, έγκυρη, αντικειμενική και αμερόληπτη κάλυψη των γεγονότων. Κι έχουν αποδείξει στην πολυετή λειτουργία του σταθμού ότι ο Σητεία FM υπηρετεί αποτελεσματικά τη δίκαιη προβολή απόψεων από όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου, προβλήματα του Λασιθίου που ανέδειξε ο σταθμός, επιλύθηκαν από τους αρμόδιους. Οι Λασιθιώτες όχι μόνο έχουν αγαπήσει αλλά θεωρούν τις ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και μουσικές εκπομπές του Σητεία FM ως μέρος της καθημερινής τους ζωής.

Σ΄ όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του επίσης, κατάφερε να διαμορφώσει το δικό του κοινωνικό πρόσωπο αναπτύσσοντας μια σημαντική δραστηριότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συμμετέχοντας στα κοινά στέκεται συμπαραστάτης στο πλευρό συνανθρώπων μας που χρειάζονται υλική και ηθική βοήθεια. Ο Σητεία FM 955 πασχίζει, για την ανάδειξη της πολιτιστικής ιστορίας της Κρητικής παράδοσης, αλλά και της στήριξης των φορέων της περιοχής. Ο Ρ/Σ Σητεία FM 955 εξασφάλισε επίσημα την αποκλειστική συνεργασία με τον Ρ/Σ Αθήνα 984. Το πρώτο ραδιόφωνο της Σητείας ο Ρ/Σ Σητεία 955 και το πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας ο Ρ/Σ Αθήνα 984 ενώνουν τις δυνάμεις τους, δικτυώνονται μετά από ειδική άδεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και γιορτάζουν τα 25 Χρόνια Ελεύθερης Ραδιοφωνίας !!!


Ραδιοφωνικός σταθμός Σητεία FM 95,5 MHz -

Το ραδιόφωνο που ακούγεται !!!

Αναδεικνύουμε την κουλτούρα μας, τη μουσική και ποιητική μας παράδοση ! Με θέματα του τόπου μας, με πολύτιμες πληροφορίες, με αμεσότητα και διαφάνεια στην ενημέρωση ! Με πολιτιστικές εκπομπές και εκδηλώσεις, με ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, συγγραφέων, μουσικών, ανθρώπων του πνεύματος των τεχνών και των γραμμάτων ... γιατί η προώθηση του πολιτισμού μας είναι η δύναμη μας !!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΟΥ
Το ραδιόφωνο είναι το 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, μετά την τηλεόραση.
Στην Ελλάδα έχει 8.000.000 καθημερινούς ακροατές (80-85% του πληθυσμού)!
Κάνε κι εσύ το ραδιόφωνο να αποδίδει για την επίχειρηση σου. Υπάρχει τρόπος!
Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες! Χωρίς μεσάζοντες! Χωρίς κόπο!

Address: VARTHOLOMAIOU 22, 72300 Sitía 

email: sitiafm@otenet.gr 

Tel: +302843029320-1-2, +302843023559, fax: +302843024601,

Mobile: 6945 19 20 96


O Σητεία FM σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια. 
Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου