Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Γεωργίου Αράπογλου



Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Γεωργίου Αράπογλου

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Μικρασιατών Ποντίων και Αρμενίων Σητείας εκφράζει την βαθειά θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του Γεωργίου Αράπογλου.

Ο πάντα πρόσχαρος, με το πλατύ χαμόγελο, δοτικός  οικογενειάρχης, υποστηρικτικός  πατέρας, τρυφερός παππούς ,εξαίρετος φίλος,  Γεώργιος Αράπογλου δεν είναι πια μαζί μας.

Τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους στο πένθος της οικογένειας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Ο Πρόεδρος

Λεωνίδας Τερζής 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Αποχαιρετισμός στο Γιώργο Αράπογλου
Αγαπημένε Γιώργο, ξεχωριστέ Συμμαθητή μας, πολυαγαπημένε μου Κουμπάρε!
"Κεραυνός εν αιθρία" ο μισεμός σου.
Έφυγες τόσο γρήγορα, τόσο απρόσμενα που αδυνατούμε να το συνειδητοποιήσουμε και να το πιστέψουμε. Δάκρυα κυλούν στα μάτια μας και παγώνει το μέσα μας.
Κλάμα βουβό, πονεμένο, ασταμάτητο, με παράπονο. Ένα μεγάλο " γιατί" μας πνίγει και συνειδητοποιούμε ότι θα μας λείψει το αυθόρμητο χαμόγελό σου, η καλοσύνη σου, το χιούμορ σου, η δοτικότητά σου και η αισιοδοξία σου. Είχες ακόμα τόσα πολλά να προσφέρεις, να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές και να απολαύσεις τους κόπους σου με την οικογένειά σου και όλους τους αγαπημένους σου.
Απ' όπου κι αν περάσει ένας ωραίος άνθρωπος, ΠΑΝΤΑ αφήνει όμορφες αναμνήσεις. Κι εσύ, Γιώργο, μας άφησες πολλές και πλούσιες αναμνήσεις. Στα μαθητικά μας χρόνια ήσουν με τον καλό λόγο στο στόμα για όλους τους συμμαθητές, μας έδινες αγάπη, μας ένωνες στις δυσκολίες. Μετά την αποφοίτησή μας από το Γυμνάσιο, το σπίτι σου ήταν ανοικτό για όλους. Δημιουργούσες παρέες μαζί με τη Δέσποινα στο Μετόχι στα Λιβάδια, στο Αρχοντικό σου στις Λιθίνες, που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας. Διοργάνωνες κάθε reunion συμμαθητών με μεγάλη επιτυχία.
Το φετεινό Καλοκαίρι στις συναντήσεις των συμμαθητών, μας χάρισες όπως πάντα μαθήματα αγώνα, ήθους, γενναιοψυχίας, συνυφασμένα με το ξεχωριστό χιούμορ σου και έλαμπες από ευτυχία. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ήταν οι τελευταίες ευκαιρίες οριστικού αποχαιρετισμού.
Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο!
Πονάω... Λέει η Καρδιά.
Θα περάσει ... Λέει ο Χρόνος.
Αλλά ΠΑΝΤΑ θα θυμάσαι... Λέει η Ανάμνηση.
Κι εμείς οι συμμαθητές σου που είχαμε την τύχη να ζήσουμε μαζί σου θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Σ' ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες απλόχερα και σου υποσχόμαστε ότι θα είσαι πρότυπο για εμάς. Οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες, η αγάπη που μας έδωσες θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μας.
Ήσουν και άριστος οικογενειάρχης, εκλεκτός φίλος, εξαίρετος Άνθρωπος.
Μαζί με τη λατρεμένη σου Δέσποινα, δημιουργήσατε πολλά, φτιάξατε μια υπέροχη οικογένεια με δύο κορίτσια την Αγάπη και την Κωνσταντίνα, δίνοντάς τους όλες τις αρχές και αξίες που αρμόζει να έχει κάποιος για να λέγεται "Άνθρωπος". Και δικαιολογημένα, καμάρωνες για τα παιδιά σου.
Αγαπούσες τη δουλειά σου και οι Συνάδελφοί σου θα σε θυμούνται πρόθυμο να βοηθήσεις με τις γνώσεις σου.
Η σύζυγος σου Δέσποινα, τα Παιδιά σου, η εγγονή σου η Δέσποινα, τα ανήψια σου, οι Συγγενείς και οι Φίλοι σου είναι εδώ να σε αποχαιρετήσουν και να σου ευχηθούν "καλό ταξίδι στο φως". Τώρα θα συναντήσεις τους Γονείς σου και ιδιαίτερα τη μανούλα σου που ήταν πάντα δίπλα σου και σε μεγάλωσε σαν Μάνα και Πατέρας συγχρόνως.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ!
Κατερίνα Παφύτα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Όλες οι αντι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου