Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ανοιχτή Επιστολή Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σητείας.




Αξιότιμε κύριε υπουργέ,
με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε τις εξελίξεις αναφορικά με τη μη τήρηση των συγχωνεύσεων σε τμήματα των σχολείων της πόλης μας. Αντιλαμβάνεστε ωστόσο την μεγάλη απογοήτευση των γονιών όταν διαπίστωσαν πως αυτό αφορά ένα μόνο σχολείο και όχι όλα όσα έχουν μπει σε αυτές τις διαδικασίες.Η ερώτηση που σας απευθύνουμε και θα θέλαμε την άμεση απάντησή σας είναι η εξης:

Ποια κριτήρια κατέστησαν δυνατή την άρση της αντιπαιδαγωγικής αυτής απόφασης μόνο για ένα σχολείο και όχι και για τα υπόλοιπα που βρίσκονται σε πανομοιότυπη κατάσταση αλλά και τί προβλέπεται για τις περιπτώσεις των υπολοίπων σχολείων;

Θεωρούμε ότι θα επανεξεταστεί το θέμα και πιθανόν να υπήρξαν παρανοήσεις ώστε να μην αντιλήφθηκαν επαρκώς από το υπουργείο την αναγκαιότητα για την τήρηση των τμημάτων ως έχουν καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που θα κάνουν τα τμήματα να λειτουργούν χωρίς καμία αλλαγή.

Εκτιμούμε πως δεν επιθυμείτε κανένας πολίτης να γίνει αντικείμενο εμπαιγμού Ούτε και να έχουμε παιδιά δύο και τριών ταχυτήτων στην ίδια πόλη χωρίς λόγο! Αναμένουμε εναγωνίως έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.


Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας.


Με τιμή
Για την Ενωση Συλλόγων
Γονέων και Κηδεμόνων
Δήμου Σητείας


Η πρόεδρος
Κατερίνα Γ Τσούκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου