Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφάκας διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το γλέντι του χωριού.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφάκας διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το γλέντι του χωριού στον Χώρο του ελαιουργείου. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας Νίκος Μαυροματάκης έκανε ένα μικρό απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου και τίμησε την συγχωριανή του, Αρετή Μαυροϊδή για την προσφορά της στο σύλλογο του χωριού. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφάκας προσέφερε στους συγχωριανούς ζεστό φαγητό, κρασί, ρακί και πολύ κέφι με Κρητικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Γιώργου Σκορδαλού. - Μαυροματάκης Νίκος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας .



Άλλο ένα όμορφο γλέντι πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας το περασμένο Σάββατο 27 Ιουλίου ως είθισται άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Ιδιαίτερη αξία και ξεχωριστή ομορφιά στην εκδήλωση μας έδωσαν όπως είναι φυσικό η συγκινητική παρουσία του καθενός και της καθε μιας από εσάς το βράδυ της χοροεσπερίδας όσο και η πολύτιμη βοήθεια σας κατά τις προηγούμενες ημέρες της προετοιμασίας της και προφανώς στον καθαρισμό του χορού του ελαιουργείο πριν και μετά την εκδήλωση, στο ψήσιμο , στο σέρβις κλπ.
Ως ΔΣ εκφράζουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όποιον/α συνέβαλε με οποιοδήποτε τρόπο και σε αυτή μας την προσπάθεια.
Ευχαριστούμε επίσης για όλα εκείνα τα θετικά σχόλια που ακούγονται στο χωριό μας την τελευταία εβδομάδα για το φωτεινό μας πανυγηρι.
Αν κάτι παραλείψαμε να το προβλέψουμε και αυτό έγινε η αιτία να χαλάσει το κέφι και η διάθεση σας έστω και στο ελάχιστο εκείνο το βράδυ, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και δεσμευόμαστε την επόμενη φορά να επανορθώσουμε.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση μας είτε με προσφορές σε χρήματα είτε προσφέροντας φαγητά και ποτά τα οποία μπήκαν στο μενού της βραδιάς.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους δωροθέτες μας που προσέφεραν όλα τα υπέροχα και πλούσια δωρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Ακόμη ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες του χωριού μας που έθεσαν στη διάθεσή μας εξοπλισμό και εμπορεύματα από τις επιχειρήσεις τους, όποτε χρειάστηκε και το ζητήσαμε για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Εγκάρδιες ευχαριστίες στον συγχωριανό μας δεξιοτέχνη λυράρη Γιώργο Σκορδαλό και τους άξιους συνεργάτες του, Βασίλη Δραμουντανη , Γιώργο Νταγιαντα και Μπαμπη Παρασκάκη που έκαναν τα πάντα για να περάσουμε καλά.
Τον Μανωλη Μεταξακη και το Sitia fm για την προβολή ,διαφήμιση και διαδικτυακή κάλυψη της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ κα Κατερινα Σπυριδάκη που και φέτος τίμησε την εκδήλωση μας, εμάς και το χωριό μας με την παρουσία της.
Με την ευχή και την ελπίδα πως σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά όλες και όλοι μαζί κι ακόμα κι άλλοι πιο πολλοί. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί θέλουμε και μπορούμε ακόμη πιο πολλά και το χωριό μας, η Σφάκα μας, αξίζει τα καλύτερα!!!!!
Εις το επανιδείν!!!!!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου