Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Αποχή της 4ης τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Σητείας για τις συγχωνεύσεις.

Σε αποχή από τα μαθήματα τους προχώρησαν σήμερα το πρωί, 24 μαθητές της 4ης τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Σητείας με την συμπαράσταση των γονέων τους εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους ενάντια στις συγχωνεύσεις.
Εκτός βέβαια από την ανάγκη διαχωρισμού των τμημάτων κρίνεται απαραίτητη και η παρουσία σχολικού νοσηλευτή, όχι μόνο για τις ανάγκες συγκεκριμένου μαθητή, αλλά για όλα τα παιδιά.


Απάντηση των Γονέων του 4ου Δημοτικού σχολείου Σητείας στις χθεσινές δηλώσεις του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων. 



Eπιστολή απέστειλε o Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Γιώργο Μαμάκη για τις συγχωνεύσεις τμημάτων.
o Δήμαρχος Σητείας στην επιστολή του τονίζει ότι μετά τις συγχωνεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Σητείας, έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα και ζητάει από τον κ. Μαμάκη να επανεξετάσει άμεσα την συγχώνευση των τμημάτων στα σχολεία του Δήμου Σητείας, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα όλα τα τμήματα των σχολείων του Δήμου Σητείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου