Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο νέος σχεδιασμός της Aegean airlines για το Αεροδρόμιο της Σητείας.

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών της Aegean airlines και της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας προκειμένου να διερευνηθεί η περεταίρω  διεύρυνση της συνεργασίας .

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κ Μάρω Νικητάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣ κ Κώστας Βασιλάκης , ο Διευθυντής του ΟΑΣ  κ Μανώλης Τσαντάκης , ο Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταυρός Κεφάλας, ενώ από την πλευρά της  Aegean airlines ο κ Πάρης Επιτροπάκης - Δ/ντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της AEGEAN και η κα Βλοντάκη Ερασμία, υπεύθυνη του τμήματος Marketing της εταιρίας.

Η συνάντηση, η οποία προκλήθηκε από την ίδια την εταιρία, είχε ως βασικό θέμα συζήτησης,  τον από κοινού σχεδιασμό για τις  επόμενες  προωθητικές ενέργειες  του  προορισμού.

Ως ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της, έχει πλέον η εταιρία το αεροδρόμιο της  Σητείας,  με τα επίσημα στοιχεία να είναι ένας αδιάψευστος μάρτυρας . Η σταθερά ανοδική πορεία του συγκεκριμένου προορισμού,  λειτουργεί θετικά τόσο για την περιοχή όσο  και για την ίδια την εταιρία.

Δίνοντας ακόμα περισσότερα κίνητρα , όπως ενημέρωσε ο κ Επιτροπάκης, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν αυξήσεις σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια, με τα οποία συνεργάζεται η εταιρία, αυτό δεν θα ισχύσει με το αεροδρόμιο της Σητείας, το οποίο θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείται με Airbus,  ενώ τέθηκε και το θέμα της αλλαγής ώρας της πρώτης, πρωινής πτήσης.

Χρήσιμα στατιστικά στοιχεία παρεχώρησε στα στελέχη της εταιρίας ο κ Κεφάλας, με ιδιαίτερα σημαντικό αυτό των 3.300 κλινών,  καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, που έρχονται να καλύψουν το κενό ύπαρξης ξενοδοχειακών μονάδων, ενισχύοντας  την προοπτική ελεύθερου τουρισμού, με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή αλλά και για την κίνηση του αεροδρομίου.

Με τις προθέσεις των δυο πλευρών να συντείνουν στην διατήρηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας, ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, απόρροια στοχευμένης, διαρκούς και συλλογικής προσπάθειας η οποία θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα.


 

  Σητεία 10 Απριλίου 2024

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Σητείας

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου