Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Εκδήλωση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στη Σητεία.

 


Εκδηλωση ΣχοληΣ Βυζαντινησ Μουσικησ

ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ της Ιερας Μητροπολεως Ιεραπυτνης & Σητειας Στην Πολη τησ Σητειας

 

Το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου 2023 και ώρα 7:30΄ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας η καθιερωμένη εκδήλωση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος των σεπτών και σωτηρίων Παθών του Κυρίου μας. Η Χορωδία των Ιεροψαλτών και μαθητών της Σχολής από την περιοχή της Σητείας, υπό τη διεύθυνση του Αιδεσιμολογιωτάτου Καθηγητή Πρωτ. Νικολάου Αλεξάκη, θα αποδώσει ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, που θα συνοδευτούν με την ανάγνωση κατάλληλων κειμένων. Επίσης, το ίδιο βράδυ οι προχωρημένοι μαθητές των τμημάτων Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού θα εκθέσουν έργα τους στην παρακείμενη αίθουσα των μαθημάτων της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στην πόλη της Σητείας.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση ενόψει  της επερχόμενης Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος των Αχράντων Παθών του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου