Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Συνάντηση για την δημιουργία επιτροπής στήριξης όσον αφορά στην ανέγερση και αποπεράτωση του Γηροκομείου Σητείας.

Στις 10-07-2019 έγινε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας, συλλογικότητες και πολίτες με σκοπό την δημιουργία επιτροπής στήριξης όσον αφορά στην ανέγερση και αποπεράτωση του Γηροκομείου Σητείας.

Έγινε ενημέρωση από την Κα ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Δέσπω και την Κα ΠΕΤΥΧΑΚΗ Καίτη για την μέχρι τώρα πορεία του έργου.
Εκτιμήθηκε θετικά από τους παρευρισκομένους το ως τώρα έργο του Φιλανθρωπικού συλλόγου σε ότι αφορά το ζήτημα αυτό και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

α) Συνάντηση των εκπροσώπων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και μελών της επιτροπής στήριξης με το Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης – Πολεοδομία Δήμου Σητείας σχετικά με την πορεία του φακέλου (αλλαγές νομοθεσίας, συμπληρωματικά έγγραφα, εκκρεμότητες κ.λ.π.).

β) Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπίτνης & Σητείας των εκπροσώπων του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και επικουρικά μελών της επιτροπής αγώνα για ενημέρωση, σχεδιασμό και προώθηση επόμενων ενεργειών.

γ) Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ σχετικά με την συνάντηση και ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, ιδιώτες ή φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιτροπή στήριξης που αφορά στο πάγιο αίτημα της κατασκευής του Γηροκομείου Σητείας.

Στην επιτροπή συμμετέχουν ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Εμπορικός, Πολυτέκνων, Εστίασης, Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων Διαμ/των, Προοδευτικός, Φίλων Νοσοκομείου, Α.Ο. ΝΙΚΗ Σητείας, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινωνική Λειτουργός, και πολίτες.

Στις 17-7-19 έγινε η συνάντηση με τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας Κο Λατζανάκη με εκπροσώπους του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, της μέλη της επιτροπής στήριξης, και τον Δήμαρχο Κο Πατεράκη.

Έγινε πλήρης ενημέρωση και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με την πορεία της μελέτης, ώστε να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου