Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Σητεία η πόλη του Ερωτόκριτου και του Βιτσέντζου Κορνάρου... Μια από τις ωραιότερες πόλεις της Κρήτης..
Στην άκρη του νησιού, στην ανατολή του ήλιου, με το άπλετο φως της Μεσογείου και τη μοναδική της αύρα, η Σητεία καταφέρνει να κρατά αναλλοίωτο τον παραμυθένιο χαρακτήρα της και παράλληλα να καθηλώνει τον επισκέπτη με τα μνημεία και την ιστορία της. Τεράστιο το βάρος της κληρονομιάς για την «όμορφη κυρία» που εξακολουθεί να παράγει και να συντηρεί κι αυτό γιατί σέβεται το παρελθόν της. Πόλη του Βιτσέντζου Κορνάρου, της πίστης και του έρωτα, με συνεχή παρουσία και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της Ποίησης και της Μουσικής, του Θεάτρου, του Χορού, δικαίως αποκαλείται «πόλη των τεχνών». Στην πλώρη της Κρήτης, η μαγευτική Σητεία βάζει μπρος για ένα ακόμη πολύχρωμο καλοκαίρι. Φεστιβάλ, μουσικές του κόσμου, χοροί αέρινοι και μοναδικοί, ατόφια παράδοση, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, καντάδες, πανηγύρια. Παράλληλα οι μαγευτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά, οι φιλόξενοι κάτοικοι και φυσικά οι προσιτές τιμές, κατατάσσουν την Σητεία, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. Σας περιμένουμε!!!







  • ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8/19
ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΟΥ






Η εμβάθυνση στην μουσικοχορευτική παραδοση της ανατολικής Κρήτης από το Λύκειο ελληνίδων Σητείας, μας δίδαξε την ομορφιά της διαφορετικότητας στην έκφραση στις διάφορες περιοχές του νομού μας, διαφορετικότητας που πλουτίζει την μουσικοχορευτική μας παραδοση, αλλά και τις βαθιές ομοιότητες που παρουσιάζονται ανάμεσα στην ανατολική Κρήτη και το νοτιανατολικό Αιγαίο.
Σε μια γιορτή χορού, όπου θα βρεθούν επί σκηνής παραπάνω από 10 μουσικοί και παραπάνω από 100 χορευτές και τραγουδιστές, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν να ξετυλίγεται μπρος τα μάτια τους το πολύχρωμο χορευτικό μοτίβο του νοτίου Αιγαίου. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα έκπληξη, να αναγνωρίζουν τον Στειακό χορό και την μουσική του, στην σούστα της Ρόδου και στα Εκατόλογα. Τον συρτό της ανατολικής Κρήτης στον «κρητικό» της Ρόδου.







Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δουν πως χορεύεται παραδοσιακά ο πηδηχτός στην δυτική Ιεράπετρα. Και πλήθος άλλες ομοιότητες και διαφοροποιήσεις . Θα συγκινηθούν με το γαϊτάνι και θα μερακλώσουν με τους χορούς των εννέα όγδοων. Αλλά η γιορτή δεν θα τελειώσει με την ολοκλήρωση της παράστασης. Το γλέντι θα συνεχιστεί, με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, αφού οι εξαιρετικοί και γνήσια παραδοσιακοί μουσικοί μας, θα συνεχίσουν να παίζουν για να χορέψουμε όλοι μαζί . Ένα αναμφίβολα ποιοτικό παραδοσιακό πανηγύρι μέσα στην πόλη της Σητείας.






Θα διατίθενται μεζέδες και ποτά μια και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει
Θα συμμετέχουν
ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ:
ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΟΔΟΥ
ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ
ΜΟΥΣΙΚΟΙ
ΠΑΡΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ : ΛΥΡΑ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΤΗΤΗΣ)ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ : ΒΙΟΛΙ
ΚΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΛΥΡΑ
ΑΝΩΓΕΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ:ΛΑΟΥΤΟ
ΤΖΑΒΟΛΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: ΝΤΑΟΥΛΑΚΙ
ΜΕΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΚΙΘΑΡΑ
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ
Κουπόνι ενίσχυσης 2ε
Ώρα έναρξης 21.00
Άλσος Χλουβεράκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8/19
ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΜΕΖΙ
Εκεί που η ρακή γιορτάζει και προσφέρεται δωρεάν στους μερακλήδες φίλους της.









Σας προσκαλούμε στο Χαμέζι να καζανέψουμε μαζί, να γίνουμε μια παρέα και να διασκεδάσουμε μοναδικά με τον μοναδικό ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ και τους συνεργάτες του.







Το ξεροτήγανο, το αναμνηστικό ποτηράκι της ρακής δώρο από εμάς, το ψωμί από τους φούρνους του χωριού μας, είναι λίγες από τις εκπλήξεις μας.
Ώρα έναρξης 8.30


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΠΕΜΠΤΗ 2 -8 /8/19
«Η Σητεία του Xθες»
Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 στον Τεχνοχώρο του Δήμου Σητείας (οδός Φουνταλίδου, δίπλα στη λέσχη σίτισης φοιτητών του ΤΕΙ). Η έκθεση με τίτλο «Η Σητεία του Xθες» θα φιλοξενήσει φωτογραφίες σε καμβά μεγάλων διαστάσεων από το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο του αείμνηστου Γιώργη Κριτσωτάκι.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 20:00.






Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή 2 Αυγούστου – Πέμπτη 8 Αυγούστου.
Ώρες λειτουργίας: Απόγευμα 18:00 – 22:00, είσοδος ελεύθερη.
Οργάνωση – επιμέλεια: Βιβλιοπωλείο «Το θρανίο».
Με τη φράση του «Φωτογραφία δεν είναι άλλο από μια οργανωμένη σύμπτωση…» ο Γιώργης Κριτσωτάκις μάς δίδει στη Σητεία το προφίλ των ανθρώπων και των τόπων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα, αναδύοντας το λεπτό άρωμα της νοσταλγίας…
Τεχνοχώρος Δήμου Σητείας
Είσοδος ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/8/19
Λεμ Μπελελεμ







Η διοργανώτρια ομάδα του 12ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας, Λεμ Μπελελέμ, σας προσκαλεί στην πλαζ της Σητείας όπου θα διεξαχθεί η "Καλοκαιρινή κΟλυμπιάδα 2019".
Στόχος μας είναι η συμμετοχή όλων σας για την καλλιέργεια του Ολυμπιακού πνεύματος με πολλές δράσεις, εκπλήξεις και άφθονο γέλιο!
Ώρα έναρξης 14:30

ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 4- 5/8/19
Θέατρο Της Σητείας
Ο «Μορμόλης»






Η παιδική σκηνή του Θεάτρου της Σητείας , παρουσιάζει το έργο του Ράινερ Χάχφελντ «Ο Μορμόλης» σε μετάφραση Παναγιώτη Σκουφή.
Ο «Μορμόλης» , ένας φανταστικός φίλος των παιδιών, τα μαθαίνει να είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι άνθρωποι, κόντρα στα δήθεν «σωστά» και «πρέπει» των μεγάλων, με τρόπο χαριτωμένο και διασκεδαστικό .
Ώρα έναρξης 9.00μ.μ.
Άλσος Χλουβεράκη

ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8- 9/8/19
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ






Η εναλλακτική Ορχήστρα Φιλαρμονικής του Δήμου Σητείας και η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας παρουσιάζουν τη μουσική – θεατρική παράστασ Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου
«Τὰ μάτια δὲν καλοθωροῦ στὸ μάκρεμα τοῦ τόπου,
μὰ πλιὰ μακρὰ καὶ πλιὰ καλὰ θωρεῖ ἡ καρδιὰ τ' ἀθρώπου·»
Με σεβασμό στην ανεκτίμητη πνευματική παρακαταθήκη και αμέριστη περηφάνια για την Σητεία και τον πολιτισμό της, παρουσιάζουμε το ποιητικό έργο Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Στην παράσταση συμμετέχουν περίπου σαράντα μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές.
Τέσσερις ολόκληρους αιώνες μετά, ο ποιητής Βιτσέντζος Κορνάρος εξακολουθεί να ζει στη Σητειακή γη, να μας δροσίζει με το νάμα των στίχων του και να μας εισάγει στο ‘’ορεκτικό περβόλι με τα μυρισμένα δέντρη’’ της τέχνης του.
Η παράσταση θα ταξιδέψει στην Αθήνα, τη Γουμένισσα, τη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Κρήτη μεταφέροντας μηνύματα έρωτα, φιλίας, τιμής και γενναιότητας.
ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
«Καί μές στή σκοτεινή φλακήν, ὁπού ΄το ἡ Ἀρετούσα, ἐμπῆκα δυό ὄμορφα πουλιά κ' ἐγλυκοκιλαδοῦσα»
Η ελεύθερη σκέψη λύνει τα δεσμά. Στο ταξίδι αυτό συλλέγουμε αγαπημένα βιβλία που θα προσφέρουμε σε φυλακισμένους.
«Αν θέλεις, φέρε μαζί σου ένα βιβλίο - όχι όμως ένα οποιοδήποτε βιβλίο! Φέρε κάποιο που αγαπάς, γράψε τη δική σου αφιέρωση και χάρισέ το σε κάποιον που δεν του έχουν χαρίσει πολλά».
Τα βιβλία από την παράσταση θα προσφερθούν στις φυλακές της Νεάπολης.

Παραγωγή: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας
Μουσική Διεύθυνση: Γεώργιος Φουρναράκης
Σκηνοθεσία: Αθανάσιος Ζαγκότης
Πέμπτη - Παρασκευή 8- 9 Αυγούστου
Άλσος Χλουβεράκη
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.
Κουπόνι ενίσχυσης 8€ Μειωμένο 5€
Για περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.facebook.com/Sitiaerotokritos/?epa=SEARCH_BOX
Οργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, Δήμος Σητείας, Δ.Ο.Κ.Α.Σ., Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας.
THURSDAY, AUGUST 8 – FRIDAY, AUGUST 9
Musical – theatrical play ‘Erotokritos’ by Vitsentzos Kornaros By the Philharmonic Orchestra of the Municipality of Sitia and the Theatrical Team of the Friends of Music Association of Sitia
At Chlouveraki Park, 21:30
Duration 2 hours
Support coupon 8€ - Reduced 5€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ -ΚΥΡΙΑΚΗ 9-10-11/8/19











ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ
Ώρες λειτουργίας 18.00-21.00
Είσοδος ελεύθερη




ΣΑΒΒΑΤΟ 10/8/19
Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Θ Ε Α Τ Ρ Ο
Ο Λαγός και η Χελώνα







KEIMENO - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Λίγα λόγια για το έργο…
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.
Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Έτσι και στην παράστασή μας οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΙΦΑΝΗ ΔΑΝΙΗΛ , ΕΥΔΟΚΙΑ ΒΟΪΝΑ & ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνογραφία : ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Κοστούμια : ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ
Σχεδιασμός Φωτισμών : ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Ειδικές Κατασκευές : ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Ζωγραφική : ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
*Ένα έργο για όλη την οικογένεια*
Προπώληση : ΣΠΙΤΙΚΟ - VICKO Τηλ 28430 25660
Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€ - INFO – 6974797109
Ώρα έναρξης 21.00
Άλσος Χλουβεράκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/8/19
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ






Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάκρου σας προσκαλεί, σε διαδραστική και άκρως εξομολογητική παράσταση , με το Γιάννη Ζουγανέλη και την ομάδα του !!!
Εκτίθεται μέχρις εσχάτων.
Εξομολογείται , αποκαλύπτεται , αυτοσαρκάζεται , αυτοαναδεικνύεται , αυτοκαταρρίπτεται , αποδομείται .
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει , τραγουδάει , σας ακούει, συνθέτει καταστάσεις με τους αποδέκτες .
Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές .
Ώρα έναρξης 21:30
Τιμή εισόδου 10ε .
Στην πηγή της Ζάκρου

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ -ΔΕΥΤΕΡΑ 10 - 11 - 12/8/19






Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 10, 11 και 12 Αυγούστου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στον χώρο της πλατείας μπροστά από το "αυγό".
Στην έκθεσή μας θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες, όπως κοσμήματα, πλεκτά, ζωγραφική, σαπούνια, καλλυντικά, αρώματα, ντεκουπάζ, γλάστρες-κούκλες, βιβλία και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα!
Μαζί μας θα είναι και φέτος το κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας, του οποίου τη δράση σας καλούμε να ενισχύσετε!
Οι συμμετέχοντες, με μεγάλη μας χαρά θα ενισχύσουμε αυτή τη χρονιά τη δράση του συλλόγου "Ο μικρός πρίγκιπας".

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/8/19






Σοφοκλή
ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ,
Ανδρομάχη Φουντουλίδου, Γιάννης Γιαραμαζίδης,
ΡόζυΜονάκη, Στέλιος Θεοδώρου - Γκλίναβος







Η Ομάδα Σημείο Μηδέν,παρουσιάζει την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, στο Άλσος Χλουβεράκη, στη Σητεία, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019.
Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα πολύμηνου εργαστηρίου πάνω στην αρχαία Τραγωδία, που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2018 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, με την πρεμιέρα στο Θέατρο Άττις – Νέος Χώρος. Για τις ανάγκες της ερευνητικής διαδικασίας και της παράστασης δημιουργήθηκε νέα μετάφρασηαπό τον Δημήτρη Δημητριάδη.
Σκηνοθετικό Σημείωμα
Το σκεπτικό της παράστασης:
Βλέπουμε την «Αντιγόνη» ως Τραγωδία για τη Διεκδίκηση της Ζωής.
Η ακατάβλητη επιθυμία της Αντιγόνης να θάψει τον νεκρό αδερφό της παρά τις διαταγές του Κρέοντα, δεν τη συνδέει μονάχα με τον κόσμο των νεκρών της και της οικογένειάς της. Ξεκινώντας από τη διεκδίκηση της ταφής απέναντι στην κρατική εξουσία, οδηγείται στη διεκδίκηση νέων όρων για την επανεκκίνηση της Ζωής στην πόλη μετά τον πόλεμο.Η Αντιγόνη επιχειρεί να ενώσει Μνήμη και Πόλη, Ύπαρξη και Ιστορία, Εξέγερση και Κοινωνία.
Ο Κρέων φέρει το τρίπτυχο δύναμης της ανδρικής - κρατικής εξουσίας ως απόλυτη αρχή: πατριαρχία – στρατοκρατία – φαλλοκρατία. Όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του.Κατά τη γνώμη του όλοι και όλα τον απειλούν, όλοι χρηματίζονται για να υποσκάψουν την εξουσία του.
Η Αντιγόνηαντιτίθεται, αντιστέκεται. Η στάση της δεν αφορά μονάχα την οικογενειακή διάσταση του ζητήματος. Στον οίκο των Λαβδακιδών κάθε πράξη είναι άμεσα πολιτική, γιατί επηρεάζει άμεσα την πόλη. Ο κατ’ επιλογή θάνατός της Αντιγόνης αποτελεί κραυγή Ζωής! Επιλέγει τον θάνατο γιατί θέλει να ζήσει ασυμβίβαστα.
Η παράστασή μας παίζεται αμέσως μετά από ένανπόλεμο.Δεν βλέπουμε τον Μύθο στο βάθος του παρελθόντος, αλλά στο Μέλλον. Μπορεί η ζωή να επανεκκινήσει μετά τον πόλεμο; Μπορεί ο άνθρωπος να διεκδικήσει εκ νέου τους όρους της ζωή του; Ο πόλεμος αφορά την οικουμένη και δεν έχει χωρικό όριο. Το ίδιο και η τραγωδία. Μέσα από την οπτική του πολέμου συναντάμε την οντολογική και βιοπολιτική προσέγγιση του έργου ως αστερισμό τραγωδιών μέσα στην τραγωδία:
  • Η τραγωδία του εξεγερμένου Ανθρώπου: Αντιγόνη
  • Η τραγωδία της Εξουσίας: Κρέων
  • Η τραγωδία του Συγκρουσιακού ανθρώπου: Ισμήνη
  • Η τραγωδία του Λόγου: Αίμων
  • Η τραγωδία της Προφητείας: Τειρεσίας
  • Η τραγωδία του βραχυκυκλωμένου ανθρώπου: Ευρυδίκη
  • Η τραγωδία της Υποτακτικότητας: Φύλακας
Η τραγωδία της Δημοκρατίας: Χορός
Ο Χορός διαρκώς αναζητά το μέτρο. Θέτει ερωτήματα, αμφισβητεί και αυτό-αμφισβητείται, κρίνει και κρίνεται, αναιρεί και αυτό - αναιρείται. Προσπαθεί με μεγάλη αγωνία να ορίσει το δίκαιο και το άδικο, το σωστό και το λάθος, τον θύτη και το θύμα, χωρίςνα υπάρχει καμία εξωκοσμική αρχή να δώσει σαφείς και οριστικές απαντήσεις.Πρόκειται για τηνΤραγωδία της Δημοκρατίας. Δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος, αναθέτοντας την ευθύνη πολιτών και πόλης σε κάποιον θεό ή σωτήρα: «Ή θα είμαστε ήσυχοι ή θα είμαστε ελεύθεροι», έγραφε ο Θουκυδίδης.
Η Αρχαία Ελληνική Τραγωδία:
Η αρχαία Τραγωδία είναι τελετουργικό θέατρο προς τιμήν του θεού Διόνυσου, θεού της γονιμότητας και της βίας, της μεταμόρφωσης και των ενστίκτων. Βγαίνει μέσα από το συλλογικό ασυνείδητο της κοινωνίας. Μελετάει τη Ζωή στα ακραία όρια της Φύσης, της Ύπαρξης και της Ιστορίας. Είναι ένα βιοπολιτικό θέατρο, που ασκεί δριμύτατη κριτική στο δημοκρατικό πολίτευμα που το γέννησε, με σκοπό το ίδιο αυτό πολίτευμα να βαθαίνει διαρκώς τα χειραφετητικά του χαρακτηριστικά.
Η Τραγωδία, παιδί και μήτρα της Φιλοσοφίας και της Δημοκρατίας, είναι θέατρο καθολικής αμφισβήτησης. Μας προσκαλεί σε μια ριζική επαναξιολόγηση όλων των αξιών της ζωής, με το βλέμμα στραμμένο στον ενεργό και χειραφετημένο πολίτη σε διαρκή εγρήγορση.
Σάββας Στρούμπος
Συντελεστές:
Μετάφραση: Δημήτρης ΔημητριάδηςΣκηνοθεσία, διαμόρφωση χώρου, επιμέλεια κοστουμιών: Σάββας ΣτρούμποςΜουσική: Λεωνίδας ΜαριδάκηςΦωτισμοί: Κώστας ΜπεθάνηςΔραματολόγος: Μαρία ΣικιτάνοPhoto credits: Αντωνία ΚάνταΔημιουργία αφίσας: SoulDesignΕπικοινωνία παράστασης: Μαριάννα Παπάκη
Διανομή:Αντιγόνη: Έβελυν ΑσουάντΚρέων: Κωνσταντίνος ΓώγουλοςΤειρεσίας - κορυφαία Χορού: Έλλη ΙγγλίζΙσμήνη - Αγγελιαφόρος: Ανδρομάχη ΦουντουλίδουΑίμων: Γιάννης ΓιαραμαζίδηςΕυρυδίκη - κορυφαία Χορού: Ρόζυ ΜονάκηΦύλακας - Εξάγγελος: Στέλιος Θεοδώρου - ΓκλίναβοςΧορός: η Ομάδα






Με την Υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού



Ώρα έναρξης: 21.30.
Διάρκεια παράστασης: 95΄
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 10 ευρώ
Τοποθεσία: Άλσος Χλουβεράκη, Σητεία

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/8/19
"Αδειούχοι του κάτω κόσμου"






Θεατρική παράσταση "Αδειούχοι του κάτω κόσμου" Ένα έργο του Μανώλη Διακάκη που θα παιχτεί από μέλη του Συλλόγου μας σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη.

Ώρα 9:00μ.μ.
Τιμή εισόδου 5 ε
Στη Φλέγα στους Τουρτούλους.





ΔΕΥΤΕΡΑ 12/8/2019
Το καλλιτεχνικό σχήμα ΩΔΗπόρος παρουσιάζει τη μουσική παράσταση
«Αχ, η Ξενιτιά…»
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη
και κείμενα Νίκης Τρουλλινού






Από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη, ‘’όποια πέτρα κι αν σηκώσεις’’ θα βρεις Έλληνες. Μετανάστες και πρόσφυγες, απόγονοι του Οδυσσέα και του Ιάσονα, άνδρες και γυναίκες συνέβαλαν αποφασιστικά με τη δουλειά τους στο οικονομικό θαύμα πολλών χωρών, μαζί και δίπλα σε άλλους λαούς, του Νότου κυρίως. Ειδικά, τους τελευταίους δυο αιώνες, που η φτώχεια και οι πόλεμοι τους έφεραν στα πέρατα της Γης, αλλά και στις θάλασσες, των Ελλήνων οι κοινότητες έγραψαν την δική τους Ιστορία. Αυτήν την ιστορία η παράσταση «Αχ, η Ξενιτιά…» θέλει να αφηγηθεί με όπλα το τραγούδι και το λόγο.







Μουσικές και τραγούδια αγαπημένα ,που συνομιλούν με κείμενα πρωτότυπα και ιστορίες συμπατριωτών μας από το Ντίσελντορφ ως την Κολωνία , το Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη ως το Μπουένος Άιρες το Γιοχάνεσμπουργκ ,τη Σμύρνη και την Τασκένδη. ''Αχ η Ξενιτιά...'' Ευχή και κατάρα. Κατάρα και ευχή για τα παιδιά ενός κατώτερου θεού?
Σκηνικά κοστούμια: Άννα ΧιλετζάκηΑφίσα: mosquito A&DΒίντεο: Δευκαλίων Μανιδάκης
Ερμηνεία: Ανδριανή ΚυλάφηΠαίζουν οι μουσικοί:
Αντώνης Νικολιδάκης: ακορντεόν
Άρης Κουτεντάκης: μπουζούκι, κιθάρα
Γιάννης Κιαγιαδάκης: πιάνο
Γιώργος Κριτσωτάκης: τραγούδι, κιθάρα
Ζαχάρης Δραμουντάνης: μπάσο
Κώστας Σφακιανάκης: μπουζούκι, τραγούδι
Μαρία Ιερωνυμάκη: τραγούδι
Διάρκεια 130 λεπτά με διάλειμμα.
Ώρα έναρξης 21.30
Είσοδος ελεύθερη
Άλσος Χλουβεράκη

ΤΡΙΤΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 13-18/8/2019
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ






Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας οργανώνει ομαδική έκθεση έργων ζωγραφικής και φωτογραφίας δημιουργών της πόλης μας.
Όλα τα έργα, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από τους δημιουργούς τους.
Τα έσοδα από την διάθεση των έργων θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση της χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σητείας.
Έργα τους θα εκθέσουν οι :
Ανηψητάκη Βασιλεία. Ζωγραφική
Αυγουστάκη Πόπη
Ζωγραφική
Βενιαμάκης
Στέφανος Φωτογραφία
Γαλανοπούλου
Ισμήνη Ζωγραφική
Γαρεφαλακης
Θεοδοσης Φωτογραφία
Δημητροπουλακης Πέτρος
Ζωγραφική
Ναβροζίδης Γιώργος Φωτογραφία

Καραβιτάκη Εύα. Ζωγραφική
Κουτουκιάδης Κωστής Ζωγραφική

Λιγοψυχακη Κατερινα. Ζωγραφική
Μαυράκη Ανατολή. Ζωγραφική
Μιχελιδακης Βαγγέλης
Φωτογραφία
Παγκανίνι Έμμα Ζωγραφική
Συμεωνάκης Κωνσταντής Ζωγραφική
Τσαντάκης Μανόλης
Φωτογραφία
Τηνιακός Δημήτρης
Φωτογραφία
Χαρκιολάκη Ελένη Ζωγραφική
"Τεχνοχωρος" του Δήμου Σητείας

ΤΡΙΤΗ 13/8/19
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΣΟΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ Β612







Το συγκρότημα Β612 και οι Μανιάτης Παναγιώτης, Γιώργος Παξιμαδάκης και Ελπίδα Χαραλάμπους σας προσκαλούν σε μια μουσική συναυλία γεμάτη αγάπη για τον τόπο μας και τον εθελοντισμό.
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Τμήμα Εθελοντών Διασωστών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.







Μουσικοί Συντελεστές
Τραγούδι: Τσιμπιδάκης Μανώλης - Χατζιδάκη Ελπίδα
Κιθάρες: Μιχελάκης Νίκος - Βενιαμάκης Στέφανος
Τύμπανα: Α'ι'λαμακης Νίκος
Μπάσο; : Γεωργαντάκης Γιάννης
Στο λαϊκό πρόγραμμα συμμετέχουν :
Τραγούδι : Μανιάτης Παναγιώτης - Ελπίδα Χαραλάμπους - Παξιμαδάκης Γιώργος
Επιμέλεια προγράμματος - Πλήκτρα : Λυκάκης Γιάννης
Μπουζούκι : Ζαχαριουδάκης Αντώνης
Κιθάρα : Μανιάτης Νίκος
Τύμπανα : A'i'λαμάκης Νίκος

Κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ
Ώρα έναρξης 21.30
Άλσος Χλουβεράκη

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/19
ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ






Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και η χορωδία CORO SITIA σε συνεργασία με τον Μανώλη Φραγκούλη παρουσιάζουν μία Αυγουστιάτικη Βαρκαρόλα με παλιά και σύγχρονα τραγούδια για το φεγγάρι, τη θάλασσα και τη νύχτα.
Ώρα έναρξης 21.00
Στο Λιμάνι της Σητείας





ΚΥΡΙΑΚΗ 18/8/19
Sankara Magic
“Magic inside”
Ένα μοναδικό show «ψευδαισθήσεων» επί σκηνής
για μικρούς και μεγάλους.







Ο κορυφαίος illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σε προσκαλούν σε ένα show ψευδαισθήσεων, στο «Magic inside», ένα παιχνίδι μυαλού με πολλές εικονικές-αισθητικές παγίδες, εκεί όπου το λογικό διακυβεύεται και κυρίαρχα επιβάλλεται το ασύλληπτο, σε έναν νοητικό παράδρομο που οδηγεί στο αδύνατο, στο υπερφυσικό ενώ τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη φαντασία να διαφύγει από τους ορίζοντες της πραγματικότητας.
Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται δίχως να σαλέψει στο ελάχιστο η κόρη του ματιού σου, δίχως να σκεφτείς, να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι είναι εκείνος που έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.
Φαντάσου να βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη σκηνή, να βλέπεις τη μαγεία να ξετυλίγεται μπροστά σου και οι οφθαλμοί σου να μην σε απατούν, να βλέπεις τον μάγο να διακτινίζεται, να τον αποζητάς και να εμφανίζεται πίσω σου, δίπλα σου και να μοιάζει σαν να μην κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή
Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σε περιμένουν για ένα ευφάνταστο show ψευδαισθήσεων. Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, καιρός να διαψευστείς.
Στο Άλσος Χλουβεράκη
Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Τιμή εισιτήριου 10 ευρώ Παιδικό 8 ευρώ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/8/19
Γιορτή Ψωμιού στους Τουρτούλους






Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Ντίνου Γαλετάκη.
Τιμή είσοδου 5 ευρώ. (με την είσοδο ανά 4 άτομα 1 καραφάκι ρακή, 1 ξύγαλο, 1 κουλουκόψωμο με ντόπιο παξιμάδι και ένα ζυμωτό ψωμί).
Ημερήσια εκδήλωση
Ώρα έναρξης 2μ.μ.
Στη Φλέγα στους Τουρτούλους.




ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 19-24/8/19
«ΕΠΙΦΑΝΙΑ»






ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΒΕΛΙΓΡΑΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. Η ΘΕΪΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ.
Αποτελείται από μία σειρά 50 εικαστικών έργων περίπου, δουλεμένα κυρίως με την τεχνική του λαδιού σε καμβά που από τη μία ,αναδεικνύουν την χαμένη σύνδεση με τη γή και τις παραδόσεις και από την άλλη, προσελκύουν με την ζωντανή έκφραση των προσώπων και των μορφών, την επανασύνδεση μας με το φυσικό μας στοιχείο και περιβάλλον .
Σκοπός της έκθεσης για την Γαία είναι η προσέγγιση της γνώσης για την γη και το περιβάλλον της Κρήτης και όχι μόνο. Ένας τόπος με βαθιά πνευματική- πολιτιστική ταυτότητα και παρελθόν που οι σύγχρονες γενιές αγνοούν. Η έκθεση αυτή προσβλέπει όχι μόνο στην αναμορφωτική εμπειρία του θεατή αλλά και τη συναισθηματική προσέγγιση γύρω από τη φύση και το σεβασμό που πρέπει να της αποδοθεί.






Με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σητείας και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ) και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Ώρες Λειτουργίας : 11.00- 13.00 & 18.30 – 20.30 μ.μ.
Τεχνοχώρος
Είσοδος ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8/19
ΒΡΑΔΥΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΚΟ






Από το 2011 στην κεντρική πλατεία της Σητείας λαμβάνει μέρος η ετήσια βραδυά Αργεντίνικου Τανγκό η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός. Η βραδιά περιλαμβάνει επίδειξη από επαγγελματίες χορευτές αργεντίνικου τανγκό και μιλόνγκα (ελεύθερο-κοινωνικόό χορό). Η αυθεντικότητα και επιτυχία της βραδιάς οφείλονται στους διοργανωτές οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό και στους συμμετέχοντες επαγγελματίες χορευτές με διακρίσεις στην Ελλάδα και εξωτερικό.
Στην φετινή εκδήλωση οι επαγγελματίες χορευτές που συμμετέχουν είναι οι:
GuillermoTorrens
Μαρία Μαραγκάκη
Alexandra Wood
Stefano Fava
Στην Κεντρική πλατεία Σητείας
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8/19
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων
"Ο ΠΑΠOYΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ",







Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812 και από τότε ο πιο παιχνιδιάρης ΓΑΤΟΣ
όλων των παραμυθιών αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους!
Η Ιστορία του παραμυθιού
Το παραμύθι ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά
στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!
Ο Γάτος δεν είναι απλώς ένας απλώς Γάτος, αλλά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ!
Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Φοράει μπότες! και είναι ΕΞΥΠΝΟΣ!
Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη
να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!
Τα διδάγματα του έργουΤέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ' τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο,
για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!
Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, η πρωτότυπη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ που έγραψε η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ
μέσα από τους στοίχους της ΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ επί σκηνής οι ηθοποιοί,
σε συνδυασμό με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑπου παίζουν οι έμπειροι ηθοποιοί
ξεσηκώνουν μικρούς & μεγάλους!
Η ζωγραφική του σκηνικού είναι της ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΖΑΠΑΛΤΑ, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου, Σάββας Γραμματικός, Έλενα Αθανασοπούλου και ο Πέτρος Γρύλλος
Ώρα έναρξης 21.οο
Είσοδος 10ε
Προπώληση 8ε (βιβλιοπωλείο Πάπυρος)
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Άλσος Χλουβεράκη
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/8/19
Άντ. Λονγκ, Τζ. Ουίνφιλντ, Ντ. Σίνγκερ
«Απόψε, ολόκληρος ο Σαίξπηρ!»
Κυρίες, κύριοι και αγαπητά παιδιά!







Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο ξακουστός σε όλους μας θίασος, ένας θίασος παγκοσμίου φήμης, ένας θίασος που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο, που ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο κυρίες και κύριοι, τον άνθρωπο που αγαπάει το θέατρο αλλά η οικονομική στενότητα δεν του επιτρέπει να παρακολουθήσει πολύ και καλό θέατρο, -τι πολύ; Καθόλου θέατρο, ούτε απ’ έξω δεν περνάει-, ο θίασος μας λοιπόν έρχεται επί σκηνής με μια ανεπανάληπτη προσφορά που θα σας ανακουφίσει από τα βάρη της ζωής: με την αγορά ενός εισιτηρίου, -ναι, καλά ακούσατε, ενός και μόνο εισιτηρίου!-, μπορείτε να απολαύσετε και τα 37 έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε μια παράσταση! Μικροί και μεγάλοι, μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, εραστές, ερωμένες, θείοι και θειάδες, ελάτε στο μοναδικό αυτό θέαμα που σας υπόσχεται ότι… Απόψε, ολόκληρος ο Σαίξπηρ!, θα σας προσφέρει διασκέδαση και συγκίνηση άνευ προηγουμένου!
Με φρέσκια ματιά, η νέα γενιά καταξιωμένων κωμικών (Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Σταύρος Σβήγκος) αναμετράται με ολόκληρο τον Σαίξπηρ σε μια παράσταση και τα δίνει όλα επί σκηνής. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! Η ξεκαρδιστική κωμωδία Απόψε, ολόκληρος ο Σαίξπηρ! η οποία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα κι εξωτερικό, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στη σκηνή και υπόσχεται γέλιο…μέχρι δακρύων!
Καταιγιστικός ρυθμός, εναλλαγές ρόλων, αστείρευτος αυτοσχεδιασμός, ανατρεπτικές καταστάσεις, οδηγούν σε μια αξέχαστη εμπειρία κατά την οποία το κοινό γίνεται κυριολεκτικά παρτενέρ του θιάσου και συμμετέχει με τον παλμό και το κέφι του στη σκηνική δράση. Με αφετηρία τον ευφάνταστο κόσμο του Σαίξπηρ, η παράσταση Απόψε, ολόκληρος ο Σαίξπηρ!μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό παιχνίδι απίστευτου γέλιου για όλη την οικογένεια!
Συντελεστές παράστασης
Μετάφραση-σκηνοθεσία:Δημήτρης Μυλωνάς
Σκηνικά-κοστούμια: Αγγελική Αθανασιάδου, Λήδα Σπερελάκη
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης
Επιμέλεια κίνησης: Χρυσηίς Λιατζαβίρη
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Σιαμάτρα
Παίζουν : Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Σταύρος Σβήγκος
Τιμή εισιτηρίων : 15 ευρώ Γενική Είσοδος 12 ευρώ (Προπώληση)
Προπώληση : ΣΠΙΤΙΚΟ - VICKO Τηλ 28430 25660
Ώρα έναρξης 21.30
Άλσος Χλουβεράκη

Πρόγραμμα Ιουνίου
Πρόγραμμα Ιουλίου

Ο Δήμος Σητείας και ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. σας εύχονται.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου