Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Την ενίσχυση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης ζήτησε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ


Ηράκλειο 10/5/2018

Στο κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, στη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο της ΕΛ.ΑΣ σε υποδομές αλλά και τεχνικά μέσα, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος. Αρναουτάκης μιλώντας πριν λίγη ώρα στο Πανελλήνιο συνέδριο Αστυνομικών που οργανώνει στον Αγ Νικόλαο Λασιθίου το Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (l.P.A) παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, του Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, της ηγεσίας της ΕΛΑΣ κκ Μ. Καραμαλάκη, Ε. Δασκαλάκη, Κ. Λαγουδάκη, της Εισαγγελέα Λασιθίου Μ. Κοντόγγονα, της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Π. Πετράκη, του Δημάρχου Αγ. Νικολάου Αντώνη Ζερβού, Αστυνομικών Δ/ντων και δεκάδων συνέδρων Αστυνομικών απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, το εξωτερικό.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους οργανωτές για το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας που προβάλλει η Διεθνής Ένωση και ζήτησε την ενίσχυση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης σε έμψυχο δυναμικό. Ο κ. Αρναουτάκης όπως και οι άλλοι εκπρόσωποι Αρχών και φορέων στις τοποθετήσεις τους επέκριναν το φαινόμενο της παράνομης οπλοκατοχής - οπλοχρησίας στην Κρήτη, που αποτελεί κοινωνικό στίγμα και που ήταν και βασικό θέμα του συνεδρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου