Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ν.Ε.Φ.Ε Λασιθίου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παρασκευή, 11Μαΐου 2018

Η Ν.Ε.Φ.Ε Λασιθίου, μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων για την εκλογική διαδικασία της 13ης Μαΐου 2018, διαπίστωσε ότι ο αριθμός των υποψηφίων αντιστοιχεί ακριβώς με τον αριθμό των εκλόγιμων θέσεων. Επομένως η διεξαγωγή ψηφοφορίας θα είχε μοναδικό σκοπό την σταυροδοσία των υποψηφίων χωρίς κανένα επιπλέον ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, αποφασίζει την ΜΗ διεξαγωγή ψηφοφορίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού Λασιθίου την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Η Ν.Ε.Φ.Ε και η Ν.Ο.Δ.Ε Λασιθίου ευχαριστούν θερμά τα παλαιά και νέα μέλη του κόμματος για τον ζήλο που υπέδειξαν στο να προμηθευτούν ή να ανανεώσουν την κάρτα μέλους τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την πίστη τους στις αρχές της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εύχονται τέλος καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα μέλη των οργάνων του κόμματος, για την επόμενη διετία της θητεία τους, εντός της οποίας θα γίνουν αργά ή γρήγορα οι εθνικές εκλογές που θα μας απαλλάξουν επιτέλους, από την πιο ανίκανη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της σύγχρονης Ελλάδας.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους!


Ο Πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε.
Στέργιος Μαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου