Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Σητεία: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 56χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ


Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 56χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε, όταν αυτό ανατράπηκε κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Μαρωνιά του Δήμου Σητείας στις 3 το απόγευμα.


Συγγενείς του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς πολίτες είχαν βοηθήσει για τον απεγκλωβισμό του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σητείας όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο ο 56χρονος δεν τα κατάφερε σκορπώντας πόνο και θλίψη στους δικούς του και στο χωριό του.

Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για το χωριό μας. Έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της! Η μοίρα διάλεξε να πάρει το Γιώργη το Κριτσωτακη. Ενας άνθρωπος καλός φιλόξενος που πάντα πρόσφερε και στο σύλλογο και σε όλους.
Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να προσφέρει χρήματα στη μνήμη του στο Σύλλογο φίλων Νοσοκομείου Σητείας.
Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα λόγω κοροναιου δεν μας επιτρέπει την παρουσία στην έξοδο ακολουθία.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του και στη ιδιαίτερα στη μάνα του Μαρία.
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο!
Αιώνια σου η μνήμη!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλιο Αντιδημάρχου Σητείας κου Γιώργου Αϊλαμάκη στο facebbook

Ειλικρινά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη...
Με τον εκλιπόντα Κριτσωτακη Γιώργο είχα μια διακριτική γνωριμία , που κατέληξε σε φιλική, τα τελευταία δύο χρόνια...τον πρωτογνώρισα στο σουβλατζίδικο του χωριανού μου Μανώλη Τουλουπακη .
Αγαπούσε πολύ το Παλαίκαστρο και ερχόταν για παρέα... πάντα καλοσυνάτος, ευγενικός, μερακλής, με καθαρό λόγο, με άποψη, με γνώσεις πάνω σε πολλά θέματα κλπ.
Προχθές τη Δευτέρα που είμουν έξω από την εθνική τράπεζα, ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και χαιρετιστήκαμε εξ' αποστάσεως..
Πάντα χαμογελαστός και του είπα ""Γιώργο, σε περιμένω για παρέα στο χωριό"" και μου απάντησε "" με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω γιατί τρέχω αυτό το καιρό να δρομολογήσω κάτι εκκρεμότητες".
Όταν διάβασα για το συμβάν δε πήγε το μυαλό μου στο αγαπητό καθ' όλα Γιώργο Κριτσωτακη μέχρι που είδα τη φωτογραφία του σ ένα στεφάνι..
Συγκλονίστηκα, στεναχωρέθηκα, δάκρυσα...
Ο θεός να τον αναπαύσει για δε την οικογένεια του τα θερμά μου συλλυπητήρια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου