Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Μανώλης Ανυφαντάκης: Για να τα λέμε όλα κ. Πατεράκη!

Σχολιασμός κου Μανώλη Ανυφαντάκη σε δημοσιεύματα
του δημοτικού συνδιασμού "Σητεία Μπροστά" όσον αφορά την ενημέρωση προς τους δημότες και άποψη σχετικά με τα κρίσιμα θέματα του ΒΟΑΚ και του ταμείου ανάκαμψης.

Όλα αυτά που είπατε κ. Πατεράκη..περί αρμοδίων που βάζουν στα συρτάρια τους φακέλους όπως νομίζουν αυτοί..που γίνονται μάχες και <<πέφτουν κορμιά>> για την ένταξη των έργων σε πηγές χρηματοδοτήσεων..που και κάθε Περιφερειάρχης δεν θέλει να αποδεχτεί την ένταξη χρηματοδότησης και για άλλους παρακαμπτήριους δρόμους του ΒΟΑΚ..και τόσα άλλα που είπατε..γιατί δεν τα λέγατε όταν ήσασταν Δημοτική αρχή!?..άλλα τα λέτε τώρα που είστε αντιπολίτευση στον Δήμο!?..
Τώρα είπατε την αλήθεια βέβαια και έστω και καθυστερημένα σας συγχαίρω γιατί επιβεβαιώσατε αυτά που γράφω και εγώ πολλές φορές στα τοπικά site εδώ και καιρό!..για κεντρικά συμφέροντα της Κρήτης που επηρεάζουν κυβερνητικές αποφάσεις και αρμοδίους προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους τοπικά συμφέροντα εις βάρος της περιοχής μας!. Και παρά την ειλικρίνεια σας έστω και εκ των υστέρων έχετε ως πρώην Δήμαρχος τη ευθύνη ελλιπούς ενημέρωσης του λάου της περιοχής μας τότε!..Και αυτό το κάνατε βέβαια παρά τα λεγόμενα σας περί <<πιέσεων καταστάσεων>> εκ μέρους σας ως τότε Δήμαρχος γιατί δεν θέλατε να αντιπαρατεθείτε με την κεντρική εξουσία!..για λόγους ευνόητους!..Οι ευνόητοι όμως αυτοί λόγοι έκρυβαν και την πραγματικότητα!. Βέβαια δεν ήσασταν και ο μόνος σε αυτήν την απόκρυψη της πραγματικότητας!..Όταν βλέπεις ανώτερα και ανώτατα σήμερα κυβερνητικά τοπικά στελέχη και νομαρχιακά-περιφερειακά επίσης άλλα να λένε..άλλα να υπόσχονται προεκλογικά και μετεκλογικά και άλλα να κάνουν εσείς είστε το λιγότερο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης!. Βρήκατε όμως το θάρρος να τα πείτε όπως έχουν τα πράγματα και σας συγχαίρω για αυτό!.Χαίρομαι και για εμένα που παρά του ότι δεν διαθέτω πλέον πολιτική ιδιότητα έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στην αποτύπωση της πραγματικότητας. Μόνο όταν λέμε την πραγματικότητα με το όνομα της τότε μόνο ίσως να βρεθεί ανταπόκριση γενικής αντίδρασης για πίεση προς την κεντρική εξουσία και να γίνει καταστολή των άδικων συμπεριφορών κεντρικών συμφερόντων που δεν επιθυμούν την ανάπτυξη της περιοχής μας!..Υπάρχει όμως και άμεσα το πρόβλημα αφύπνισης του λαού της περιοχής μας που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου γιατί είναι καλοβολεμένοι από την τοπική κυβερνητική εξουσία και δεν θέλουν να κοντραριστούν με αυτή και να στενοχωρήσουν ανώτατους τοπικούς άρχοντες που και αυτοί με την σειρά τους νίπτουν τα χείρας των για να μην χάσουν την καρέκλα τους!. Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές αυτά!..Σύσσωμο το τοπικό Δημοτικό συμβούλιο συμπεριλαμβανομένων των σημερινών κυβερνητικών <<καλοβολεμένων>> μελών του θα πρέπει να πιάσετε τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή και υπουργό από το <<μπέτι>> να επισκεφτείτε όλους τους αρμόδιους προκειμένου να επιτύχετε ότι καλύτερο γίνεται!!!. γιατί αν περιμένετε να ενδιαφερθεί μόνος του σωθήκαμε!..είναι και εκ χαρακτήρος χαμηλών τόνων!..και ίσως έτσι να ξυπνήσει από τον λήθαργο της καλοβολεμένης καρέκλας του!. Και κάτι τελευταίο κ. Πατεράκη που το γράφω συμπληρωματικά με καθυστέρηση μιας ημέρας!..Είπατε ότι επί κυβερνήσεως Σύριζα ότι καθυστέρησαν χρηματοδοτήσεις γιατί ο κ. Σπρίντζης τότε σας είπε ότι προηγείται η γέφυρα του Χαμεζίου!. Δεν είπατε όμως ότι επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η και συγκυβερνήσεων η γέφυρα του Χαμεζίου είχε <<καταντήσει>> γεφύρι της Άρτας!..και όταν οι <<κακοί>> Συριζαίοι την αποπεράτωσαν και την παρέδωσαν στην κυκλοφορία εμφατικά στα εγκαίνια της ο κ. Πλακιωτάκης είπε!..Αυτά τα έργα μας ενώνουν!!!...Για να τα λέμε όλα κ. Πατεράκη!..Να είστε καλά!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου