Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συμπολίτες μας, που με την οικονομική τους συνδρομή συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων και δράσεων του Συλλόγου μας.
Αναλυτικά ευχαριστούμε:
1.Την οικογένεια του Γεωργίου & Νίκης Καπετανάκη που πρόσφερε την 6η Νοεμβρίου 2018, το ποσό των 50 Ευρώ.
2.Την κα Πόπη Κορνάρου που πρόσφερε την 8η Νοεμβρίου 2018, το ποσό των 50 Ευρώ εις μνήμη Γεωργίου Δρακωνάκη.3.Το προσωπικό του 1ου Γυμνασίου Σητείας, που πρόσφερε την 10η Νοεμβρίου 2018, το ποσό των 65 Ευρώ εις μνήμη Ξανθούλας Ζογλοπίτη.
4.Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν την 15η Νοεμβρίου 2018, το ποσό των 475 Ευρώ αντί στεφάνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκλιπόντος Παναγιώτη Χρυσουλάκη.
5.Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν την 30η Νοεμβρίου 2018, το ποσό των 140 Ευρώ αντί στεφάνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της εκλιπούσας Δέσποινας Νικητάκη.

Επιπλέον ευχαριστούμε:
Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ELYSEE, ITANOS, FLISVOS και SUNWING, τα καταστήματα εστίασης BISTRO - ΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΡΑΚΙ, ΟΙΝΩΔΕΙΟΝ και ΤΗΕ WALL όπως και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τα ΔΣ των Πολιτιστικών Συλλόγων που ανέλαβαν την φιλοξενία του προσωπικού του Κινητού Συνεργείου Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης κατά την 12ήμερη παραμονή του στην περιοχή, στα πλαίσια της δράσης πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Όλα τα παραπάνω χρήματα που προσφέρθηκαν στον Σύλλογο μας, θα διατεθούν στην νέα δράση του Συλλόγου και συγκεκριμένα για την πλήρη ανακαίνιση της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας, για την στήριξη σας στο έργο του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Η Γραμματέας
ΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

Ο Υπεύθυνος προβολής και επικοινωνίας
ΚΩΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου