Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Λεωνίδας Τερζής: Σε εξέλιξη βρίσκεται η Προμήθεια- τοποθέτηση φωτιστικών ιστών και προμήθεια υλικών δημοτικού φωτισμού προυπολογισμού 213.764,84 ευρω .


Σε εξέλιξη βρίσκεται η Προμήθεια- τοποθέτηση φωτιστικών ιστών και προμήθεια υλικών δημοτικού φωτισμού προυπολογισμού 213.764,84 ευρω .

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας νέας τεχνολογίας LED για τον ηλεκτροφωτισμό της περιοχής ανάπλασης στο νέο σχέδιο πόλης (περιοχή Νοσοκομείου) και της οδού Πατριάρχου Βαρθολομαίου του Δήμου Σητείας.

Στόχος της παρέμβασης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στο σύστημα οδοφωτισμού , δράση που εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του Δήμου για προστασία του περιβάλλοντος, με μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Επιπλέον η δράση αναμένεται να επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων μέσω της μείωσης της δαπάνης ηλεκτρικής ενέργειας και της δαπάνης συντήρησης του συστήματος οδοφωτισμού, αισθητική αναβάθμιση και καλύτερο φωτισμό των χώρων στις περιοχές παρέμβασης.
Η υπηρεσία με ταχύς ρυθμούς προετοιμάζει την διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια και εγκατάσταση 3124 φωτιστικών και σωμάτων led στην επικράτεια του Δήμου , με την αρωγή του χρηματοδοτικού εργαλείου της ΕΤΕπ και του Ταμείου Παρακαταθηκών &. Δανείων .



Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

Αντιδήμαρχος Τ.Υ&Υ.ΔΟΜ. και Υ.Άρδευσης

Λεωνίδας Τερζής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου