Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ελληνική Περιηγητική Λέσχη Σητείας: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα του Συμβολαίου της ΔΩΡΕΑΣ της Ε.Π.Λ.Σ προς τον Δήμο της έκτασης στο Αεροδρόμιο της Σητείας.

Το Δ.Σ της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας συνήλθε απόψε Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, εκτάκτως σε συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιούνιου 2018, και που ως πρώτο θέμα συζήτησης έχει την εισήγηση του Δημάρχου Σητείας με τίτλο:

«Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας».Από προφορική ενημέρωση που είχαμε από δημοτικούς συμβούλους, προκύπτει ότι θα τεθεί ως θέμα το ζήτημα του Συμβολαίου της ΔΩΡΕΑΣ της Ε.Π.Λ.Σ προς τον Δήμο της έκτασης στο Αεροδρόμιο της Σητείας.

Παρότι αυτό είναι ένα ΠΑΓΙΟ ανικανοποίητο αίτημα του σωματείου από τον χρόνο αποπεράτωσης του αεροδρόμιου μας και έπειτα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι και αυτή την στιγμή ΔΕΝ προσκληθήκαμε ούτε ως Δ.Σ. ούτε τα επίτιμα μέλη της Λέσχης να παρευρεθούν και να τοποθετηθούν επισήμως επί του θέματος αυτού.

Ωστόσο ΕΠΕΙΔΗ ακριβώς το παραπάνω ζήτημα είναι ύψιστης ηθικής αξίας για την ιστορική αποκατάσταση της αλήθειας, ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη μας αλλά και όσους έχουν να καταθέσουν την άποψη τους Δημοκρατικά και Ελεύθερα, να παρευρεθούν στην εν λόγω συνεδρίαση και να ζητήσουν να λάβουν το λόγο.

Θεωρούμε δε, θεμελιώδες δικαίωμα μας, αν και απρόσκλητοι, να μας δοθεί βήμα ώστε να τοποθετηθούμε επί ενός τόσο σημαντικού για εμάς θέματος.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου