Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με το νέο Δ.Σ Επιστημονικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Μηχανικών Σητείας.


Το προεδρείο του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιστημονικού &Επαγγελματικού Συλλόγου Μηχανικών Σητείας συναντήθηκε πρόσφατα με το Δήμαρχο Σητείας κ. Θ. Πατεράκη.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ.Νίκος Ραπάνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Πατεράκης και ο γραμματέας κ. Μανόλης Νικολαϊδης καθώς και ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολεοδομίας κ. Λεωνίδας Τερζής. Η συνάντηση αυτή εκτός του ότι ήταν εθιμοτυπική για την γνωριμία της Δημοτικής Αρχής με το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Μηχανικών είχε ουσιαστικό και εποικοδομητικό χαρακτήρα μιας και συζητήθηκαν συγκεκριμένα θέματα που τους αφορούν ως επαγγελματίες, τα οποία όμως σε μεγάλο βαθμό, είναι προβλήματα που ο Δήμος θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να επιλύσει ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο και των δύο πλευρών.

Κοινό συμπέρασμα ήταν, ότι το νέο Δ.Σ του συλλόγου έχει την καλή διάθεση συνεργασίας με το Δήμο και θα συνδράμει τα μέγιστα και θα βοηθήσει με την τεχνογνωσία του, με παρεμβάσεις αλλά και με πρωτοβουλίες, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό για τον τόπο, δηλαδή να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του νέου Δ.Σ, το οποίο αποτελείται από νέους επιστήμονες που έχουν όραμα για τον τόπο τους και διάθεση να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για το καλό της ανάπτυξης της περιοχής και την υποβοήθηση του έργου του Δήμου αλλά και (ως ιδιώτες) του κλάδου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου