Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ανακατασκευάζονται θάλαμοι νοσηλείας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Προ των πυλών είναι η ανακατασκευή 23 θαλάμων νοσηλείας στο γενικό νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για 23 θαλάμους στην Παθολογική, Χειρουργική και πρώην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στόχος της ανακατασκευής των θαλάμων είναι η επίλυση ενός από τα σοβαρότερα κτιριακά προβλήματα της Παλαιάς Πτέρυγας, αλλά και η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών.Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κ. Μαρία Σπινθούρη, η ανακατασκευή «χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από τον εγκεκριμένο Προϋπολογισμό του νοσοκομείου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ανακοινώνει στους πολίτες την προκήρυξη του έργου «Ανακατασκευή είκοσι τριών (23) λουτρών των θαλάμων νοσηλείας των κλινικών Παθολογικής, Χειρουργικής και πρώην Καρδιολογικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου» προϋπολογισμού 74.000,00 ευρώ (59.677,42 ευρώ + ΦΠΑ 24 %) το οποίο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από τον εγκεκριμένο Προϋπολογισμό του νοσοκομείου.

Με το έργο αυτό αναμένεται να επιλυθεί ένα από τα σοβαρότερα κτιριακά προβλήματα της Παλαιάς Πτέρυγας και επιτυγχάνεται ένας από τους κυριότερους στρατηγικούς στόχους της Διοίκησης αναφορικά με τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και της ποιότητας της παρεχόμενης ιατρονοσηλευτικής φροντίδας στο ΓΝ Αγίου Νικολάου.

Παρεμβάσεις αυτής της κλίμακας έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες στην παλαιά πτέρυγα του νοσοκομείου από την κατασκευή της έως και σήμερα και αφορούσαν, ως επί το πλείστον, σε ελαιοχρωματισμούς, διαμορφώσεις/μετατροπές υφιστάμενων χώρων και επισκευές φθαρμένων εγκαταστάσεων. Το έργο εντάσσεται στο σχέδιο έργων συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου το οποίο έχει διαμορφώσει και υλοποιεί σταδιακά η Διοίκηση με βάση τους διαθέσιμους πόρους και σε συνδυασμό με τις λοιπές ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι σχετικές πληροφορίες, η προκήρυξη-διακήρυξη, η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ΕΔΩ

www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου