Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Συνάντηση για τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών


Tην Παρασκευή, 11/05/2018, υποδεχτήκαμε στον Νομό μας τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Τάξη, κο. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου Α.Ε.Α, Αντιστράτηγο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α., Υποστράτηγο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, κο. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, κο ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ Μανούσο.

    Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, ανάμεσα στο Δ.Σ της Ένωσης και των παραπάνω, τους ενημερώσαμε για τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών, που σε συνδυασμό πάντα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού, που μαστίζει τις υπηρεσίες - καθιστά το κομμάτι της αστυνόμευσης ένα πολύ δύσκολο έργο.
    Ακόμα συζητήθηκαν οι τρόποι για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών του Νομού καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία όντας καλύτερη αστυνόμευση και αυξημένο το αίσθημα ασφαλείας.
    Οι προαναφερόμενοι, αφουγκράσθηκαν τα προβλήματα και τις προτάσεις μας και έδειξαν ότι είναι γνώστες των περισσότερων εξ αυτών, εκφράζοντας την επιθυμία τους να βοηθήσουν άμεσα για την επίλυση τους, προκείμενου να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Λασιθίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου
Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου