Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ: Σχέδια προδιαγραφών των δυο προτάσεων της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης στα πλαίσια των δράσεων για το 'Έτος Βιτσέντζου Κορνάρου'' του Δήμου Σητείας.

Θεωρώντας  κρίσιμο ζήτημα την εξασφάλιση του ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιούν τις ανάγκες της ποιότητας παραθέτουμε και τα συνοδευτικά σχέδια προδιαγραφών των προτεινόμενων δράσεων.
1-      ΘΕΣΠΙΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ»
Το Βραβείο Ποίησης «Βιτσέντζος Κορνάρος» προκηρύσσουν ο Δήμος Σητείας και η Δημοτική Επιχείρηση «ΔΟΚΑΣ , με χρηματικό έπαθλο …… ευρώ για έναν πρωτοεμφανιζόμενο ποιητή, με βάση την με αριθμό …./2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.
Το βραβείο είναι ετήσιο και πανελλήνιο και θα απονέμεται σε εδική εκδήλωση   στα πλαίσια των  «Κορναρείων».

Η αίτηση υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από την ποιητική συλλογή - η οποία να έχει εκδοθεί μέχρι την 31-12 του προηγούμενου έτους.
Οι αιτήσεις κατατίθενται μέχρι τις …………. του τρέχοντος έτους στη Γραμματεία του «ΔΟΚΑΣ»   (τηλ. …..…………) σε 5 αντίτυπα, με την ένδειξη «Για το Βραβείο Ποίησης Βιτσέντζος Κορνάρος».
Η επιτροπή που θα κρίνει τα ποιήματα αυτά και όσα κατά την κρίση της δεν έχουν τυχόν υποβληθεί (εάν τα υποβληθέντα δεν ικανοποιούν τα μέλη) είναι πενταμελής και συγκροτείται   από: Τον εκάστοτε δήμαρχο Σητείας ή ορισμένο εκπρόσωπό του, ως πρόεδρο της Επιτροπής. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, κατά προτίμηση Νεοελληνικής Φιλολογίας. Τον εκάστοτε πρόεδρο ή ορισμένο εκπρόσωπο του «ΔΟΚΑΣ». Τον εκάστοτε πρόεδρο ή ορισμένο εκπρόσωπο του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας. Τον εκάστοτε πρόεδρο ή ορισμένο εκπρόσωπο του Τοπικού Συνδέσμου Φιλολόγων.

2-      ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟΣΩΜΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ( ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΕΤΟΥΣΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
 Ο Δήμαρχος Σητείας και το Δημοτικό Συμβούλιο προκηρύσσουν Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό, με βάση την με αριθμό ../2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, για τη δημιουργία ορειχάλκινης σύνθεσης με θέμα «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΟΥΣΑ», προϋπολογισμού ………. €.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε).
Η παράδοση των μελετών (προπλασμάτων) θα γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο πρωτόκολλο του Δήμου Σητείας, στη διεύθυνση  ……………………………..
Ως προθεσμία λήξης υποβολής των μελετών ορίζεται η …….- 2018 ημέρα ………….. και ώρα ……...′.
Πληροφορίες, το τοπογραφικό διάγραμμα και φωτογραφίες της περιοχής όπου θα τοποθετηθεί το έργο, καθώς η αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού, θα δίνονται καθημερινά από το Δήμο Σητείας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( Γραφείο πληροφοριών ισόγειο, τηλέφωνα επικοινωνίας  …………, αρμόδιος υπάλληλος:………………………….).
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο (πρόγραμμα «διαύγεια»), όπως και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην Ηλεκτρονική Δ/νση: ……………



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου