Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μαρία Μπελιμπασακη: Είμαστε γεννημένοι να βγαίνουμε μπροστά. Είμαστε γεννημένοι νικητές. Πεισματάρηδες και τρελοί!! Δε θα πω πολλά. Μόνο μία υπόσχεση. Πρώτα σε μένα και μετά σε όλους εσάς. Το μετάλλιο, για να μην πω χρώμα, θα είναι δικό μου το καλοκαίρι στο αγώνισμα. Και αυτή τη φορά δε θα έχει γραμμές και ακυρώσεις αλλά κρύο σίδερο.


Μαρία Μπελιμπασακη: Η ένσταση δεν έγινε δεκτή. Ναι μεν λέει πάτησα ελάχιστα γραμμή αλλά δε μου το δίνουν. Όταν η Ελλάδα μπαίνει μπροστά δε μπορείτε να το χωνέψετε. Σας τρώει και βρίσκετε τρόπους άδικους, να μας βάζετε από κάτω.. Για να νιώσετε ότι είστε και εσείς κάτι! Για να πάρετε και εσείς λίγη λάμψη από την πατρίδα μου. Αλλά δε μας ξέρουν καλά εμάς. Είμαστε γεννημένοι να βγαίνουμε μπροστά. Είμαστε γεννημένοι νικητές. Πεισματάρηδες και τρελοί!!


Δε θα πω πολλά. Μόνο μία υπόσχεση. Πρώτα σε μένα και μετά σε όλους εσάς. Το μετάλλιο, για να μην πω χρώμα, θα είναι δικό μου το καλοκαίρι στο αγώνισμα. Και αυτή τη φορά δε θα έχει γραμμές και ακυρώσεις αλλά κρύο σίδερο.

Καλό σας βράδυ και ευχαριστώ για τα μηνύματα σας την αγάπη σας και την στήριξη σας!!

Να είστε όλοι καλά! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷


Μαρία Μπελιμπασακη

=======================================================================


Η Μαρία Μπελιμπασάκη που είχε επιτύχει ατομικό ρεκόρ στον ημιτελικό τελικά δε θα έχει την ευκαιρία για να διεκδικήσει μετάλλιο στον τελικό του Αγωνίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου