Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΗΡΩΙΝΗ: Βρήκαν την «καβάτζα» κι έπιασαν το βαποράκι

Είναι από τη Σητεία, επέστρεφε από τα Χανιά και συνελήφθη στο Ηράκλειο. Ο λόγος για μια 38χρονη τοξικομανή, που προφανώς σε ρόλο «βαποράκι» χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και απόκρυψη περίπου μισού κιλού ηρωίνης, η οποία κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών επρόκειτο να διοχετευτεί στην αγορά του Ηρακλείου.

Η 38χρονη που είχε τεθεί σε παρακολούθηση από μέρες συνελήφθη χθες το μεσημέρι από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η 38χρονη επί της Νέας Εθνικής Οδού, κατά τον χρόνο που αποθήκευε σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα), ναρκωτικές ουσίες. Σε έρευνα που ακολούθησε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 426 γραμμαρίων σε μορφή βράχου.

Στη συνέχεια, ακινητοποίηθηκε και συνελήφθη (η 38χρονη) και σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο εκινείτο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική συσκευή (tablet).

www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου