Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας: Στηρίζουμε τη δημιουργία Αστροσχολείου -Πλανητάριου στα Έξω Μουλιανά

Ο σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας στηρίζουμε τη δημιουργία 'Αστροσχολείου -Πλανητάριου' στα Έξω Μουλιανά .Είναι μια επένδυση που την επεξεργάστηκε το Γεωπάρκο Σητείας σε συνεργασία με το Γεωπάρκο Τρόοδος της Κύπρου .και στηρίζεται από την UNESCO. 
Αν εγκριθεί θα είναι η σημαντικότερη ίσως επένδυση προσέλκυσης τουρισμού κυρίως εκπαιδευτικού κ εναλλακτικού στην περιοχή μας Και ενώ υπήρχαν διαφορές ως προς την οροθέτηση του Αστροσχολείου τώρα έχουμε ένα δεδομένο και πρέπει να το στηρίξουμε. Να στηρίξουμε αυτήν την σοβαρή τουριστική υποδομή που θα ανήκει στο Γεωπάρκο μας που είναι πλέον μέλος των παγκόσμιων γεωπάρκων.
Είναι η πρώτη φορά που η Σητεία μέσα από την παγκόσμια αναγνώριση από την UNESCO προβάλλεται σαν τόπος με σημαντικό γεωλογικό, αρχαιολογικό, πολιτιστικό και φυσικό πλούτο στην παγκόσμια κοινότητα Ας το δούμε σαν μια μεγάλη ευκαιρία να πάει ο τόπος ένα βήμα μπροστά μιας και κανείς δεν τον βοήθησε μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου