Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου Καλεί τους φαρμακοποιούς–μέλη του σε συμμετοχή στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο Σεληνάρι.

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 21/03/2024 και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

1)      Τρίωρη στάση εργασίας για όλα τα φαρμακεία του Νομού Λασιθίου την Πέμπτη 28 Μαρτίου από τις 11:00πμ έως τις 14:00μμ.

2)      Καλεί τους φαρμακοποιούς–μέλη του σε συμμετοχή στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο Σεληνάρι.

3)      Στηρίζει οικονομικά την κινητοποίηση καλύπτοντας μέρος των εξόδων της μετακίνησης των πολιτών από τις τρεις πόλεις.

4)      Εκφράζει την στήριξη των κινητοποιήσεων της 28ης/03/2024 για τη υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας και στην διεκδίκηση πλήρως στελεχωμένων και λειτουργικών Νοσοκομείων στο Νομό Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας Πλακογιαννάκης Μιχαήλ                               Φουλεδάκης Δημήτριος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου