Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Ευχαριστίες της Διοίκησης και των εργαζόμενοι του Γ.Ν – Κ.Υ Σητείας στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας


 

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Γ.Ν – Κ.Υ Σητείας αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο, για την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο νοσοκομείο μας

συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αρχιερατ. Επίτροπο Σητείας, τον Αιδ/το Πρωτ. Νικόλαο Παθιάκη, Εφημέριο και προϊστάμενο του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγ. Αικατερίνης, και τον Διάκονο Θεμιστοκλή Μπεϊνά.

Ήταν μεγάλη ευλογία για όλους μας η Ιερά Ακολουθία του Ευχελαίου που τέλεσαν, την οποία παρακολουθήσαμε με βαθιά κατάνυξη. Και ήταν ακόμη μεγαλύτερη ευλογία και βάλσαμο παρηγοριάς, το Ιερό Χρίσμα που έλαβαν όλοι όσοι βρίσκονται τούτες τις μέρες στο κρεβάτι του πόνου στο Νοσοκομείο μας, καθώς και οι συγγενείς και οι συνοδοί τους αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Σεβασμιώτατο μας για την παρουσία του, την ευλογία του, τα καλά του λόγια και τις ευχές του.

Ενδυναμωμένοι και ανανεωμένοι, πορευόμαστε προς το Θείο Πάθος και ελπίζουμε ότι και φέτος θα αξιωθούμε να ακούσουμε το λαμπροφόρο και ελπιδοφόρο μήνυμα του αναστημένου Χριστού και να πάρουμε κουράγιο και δύναμη όλοι μας και ιδιαίτερα εμείς που διακονούμε τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.

Καλή Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου