Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Σητεία: Bράβευση των αθλητών και ομάδων που διακρίθηκαν το 2022

Ο Δήμος Σητείας βράβευσε στο Πολύκεντρο τους Αθλητές , τις Αθλήτριες όπως και τις ομάδες της πόλης μας που διακρίθηκαν το 2022 !!!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΩΣ "ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ"...ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ Rena Zaxa ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Christos Chrysostomidis, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, Jhonny Vravoritis ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΚΑΣ Κωστής Λυμπερίου ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Nikos Rousakis...ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΟΝΙΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!


Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Σητείας και που αφορούσε τη βράβευση όλων των αθλητών και αθλητριών του Δήμου μας .
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές Πρόεδρο και υπαλληλικό προσωπικό του ΔΟΚΑΣ και στους παρουσιαστές Νίκο Ρουσσάκη και Μιχάλη Ελληνικάκη αλλά και σ' αυτούς που καθ' οιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στη παραπάνω εκδήλωση...
Ο Δήμος Σητείας τιμά τους αθλητές και τις αθλήτριες, αφού μέσα από τις αθλητικές τους διακρίσεις ξεπροβάλλει περήφανα η πόλη μας και γίνεται γνωστή όχι μόνο σε Παγκρήτιο και Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και Παγκόσμια.
Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε εγκάρδια γι' αυτή σας την αθλητική προσφορά. — με το χρήστη Giannis Skarvelakis και
3 ακόμη
στην τοποθεσία Δήμος Σητείας - Sitia Municipality.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου