Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την αποκατάσταση του Απεντομωτηρίου Σητείας

Η διαχείριση του Απεντομωτηρίου στην περιοχή των Κοκκίνων αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς συζήτησης σήμερα στο Δημαρχείο Σητείας  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη.

Συμμετείχαν επίσης αρμόδια στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ Λασιθίου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σητείας Γιάννης Παπαδάκης.

Το συγκεκριμένο κτήριο αποτελεί εδώ και πολλά έτη ένα σημείο επικινδυνότητας και ακαταλληλότητας για την περιοχή, ωστόσο, εφ’ όσον υπάρξει -κάτι που διαφαίνεται ότι ισχύει στην παρούσα φάση, βούληση μπορεί αυτές οι συνθήκες να αλλάξουν και το κτήριο να μετατραπεί σε ένα χρήσιμο χώρο. Ικανό να στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας – για το οποίο η αναγκαιότητα μεταστέγασης είναι κάτι περισσότερο από επείγουσα- ή και άλλες υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης.

 Όπως αναδείχθηκε από την συζήτηση, υπάρχουν ανοικτά θέματα, τα οποία θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό ώστε να συγκεντρωθούν τα δεδομένα, να υπάρξει διαβούλευση και συνεργασία για να ληφθούν αποφάσεις με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του κτηρίου προς όφελος της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου