Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Mεγάλη η συμμετοχή στην Εθελοντική Aιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σητείας.

Το Νοσοκομείο Σητείας, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του ΠΑ.Γ.Ν.Η και την παρέα της Αγάπης, διοργανώνουν μια πολύ σημαντική δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27-01-2023 από τις 16:30μ.μ. έως 20:00μ.μ. καθώς και το Σάββατο 28-01-2023 από τις 09:30π.μ.έως 13:30μ.μ. στον χώρο του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Σητείας. Πρόκειται για διήμερο αιμοδοσίας καθώς επίσης και εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών για τις ανάγκες της Αιματολογικής-Ογκολογικής Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Καλούμε τους συμπολίτες μας,πάντα με γνώμονα την ενσυναίσθηση και την ανιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει την Σητειακή Κοινωνία, να αγκαλιάσουν αυτήν την δράση. Βοηθώντας όλοι μαζί, έναν τόσο Ιερό σκοπό και αφιερώνοντας μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, χαρίζουμε Ζωή, Ελπίδα και Αισιοδοξία στους μικρούς μας ογκολογικούς ασθενείς.

Είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι, το αίμα για αυτά τα παιδιά αποτελεί μέρος της θεραπείας τους.


Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης με καταγωγή από τη Σητεία Γιάννης Σαββιδάκης είναι κοντά μας, κοντά στα παιδιά της Αιματολογικής Ογκολογικής Κλινικής Παιδιών και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ!
Προσφέρει τη στήριξή του στην πόλη του και στην Παρέα της Αγάπης και αν και μακριά μας είναι εδώ παρών βοηθώντας με τον τρόπο του τους μικρούς μας φίλους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου