Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας 31-1-2023


Θέματα συνεδρίασης Ειδικής συνεδρίασης: 
1. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού του Δήμου Σητείας, οικονομικού έτους 2021. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
Θέματα συνεδρίασης τακτικής συνεδρίασης: 
1. Συμμετοχή του Δήμου Σητείας στο Σχέδιο Δράσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CAPonLITTER στους παράκτιους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης, για την βέλτιστη προστασία των παραλιών από τα απορρίμματα, την αναβάθμιση των υπηρεσιών σε αυτές και την παγκόσμια προώθηση των παραλιών τους. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος) 
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί του εξ αναβολής θέματος για την κήρυξη ως έκπτωτου, του αναδόχου της σύμβασης για την εκμίσθωση έκτασης στη θέση ΠΛΑΓΙΕΣ Κοινότητας Αγίας Τριάδας για «Κατασκευή – Διαχείριση Ηλιοθερμικού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας». (Εισηγητής κ. Δήμαρχος) 
3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: Ανάπλαση αύλειου χώρου Αγίας Αικατερίνης. ( Εισηγητής κ. Παπαδάκης) 
4. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : Αποκατάσταση και Επανάχρηση διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Γαβριήλ Αρκαδίου. ( Εισηγητής κ. Παπαδάκης)
5. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου :Ανάπλαση Αύλειου χώρου του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τουρλωτή Σητείας. ( Εισηγητής κ. Παπαδάκης) 
6. Έγκριση πρ/σμού Μ.Α.Δ.Ε.Σ Α.Ε οικονομικού έτους 2023. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
7. Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του πρ/σμού του Δήμου, τέταρτου τριμήνου 2022. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
8. Έγκριση απόφασης του δ.σ του Ν. Π. Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας Προσώπου (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) που αφορά στην έκθεση υλοποίησης του πρ/σμού του, τέταρτου τριμήνου 2022. (Εισηγητής κ. Λυμπερίου) 
9. Έγκριση απόφασης δ.σ του Ν.Π Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Σητείας, που αφορά στην έκθεση υλοποίησης του πρ/σμού του, τέταρτου τριμήνου 2022. (Εισηγητής κ. Αντωνιδάκης) 
10. Ένταξη του Δήμου Σητείας στο πρόγραμμα δακοκτονίας την τριετία 2023-2025. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
11. Έγκριση μίσθωσης ιδιωτικού ακινήτου για υπηρεσιακές ανάγκες του τμήματος της Πολεοδομίας. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
12. Έγκριση μίσθωσης ιδιωτικού ακινήτου στον Ξερόκαμπο Δημοτικής Ενότητας Λεύκης για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτ/των. (Εισηγητής κ. Μακρυνάκης) 
13. Έγκριση μετακίνησης εκπροσώπων του Δήμου στα πλαίσια της αδελφοποίησης με την πόλη Montego Bay της Τζαμάικα. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου