Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Σητείας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού « World Tourism Expo»

 Ο Δήμος Σητείας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού « World Tourism Expo» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από 13 έως 15 Μαΐου,φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές και συνομιλίες με άλλους Δήμους, Περιφέρειες, εκπροσώπους συλλόγων, τουριστικές σχολές, επαγγελματίες εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της Σητείας.Οι πεντακάθαρες και βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες, οι περιπατητικές διαδρομές, η ορειβασία, η σπηλαιολογία, οι εκκλησίες, το Γεωπάρκο, οι δραστηριότητες θαλάσσης, οι αθλητικές εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ, η γαστρονομία της περιοχής, η Σητεία σαν πόλη του ελαιολάδου, είναι μερικά από τα στοιχεία που προβλήθηκαν και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών προκειμένου να επισκεφτούν την πόλη μας, είτε μεμονωμένα είτε σε οργανωμένα γκρουπ.

Την έκθεση επισκέφτηκαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. ΓιώργοςΠατούλης, οι οποίοι δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και ενημερώθηκαν για την περιοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου