Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Σ.Φ.Ν.Σ.: Ο επόμενος στόχος – δράση του συλλόγου μας είναι η ανακαίνιση των χώρων Τ.Ε.Π.

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ (Σ.Φ.Ν.Σ.)


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Ν.Σ. ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη συνέχιση των προγραμματισμένων δράσεών του. Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δευτέρου ορόφου, ο σύλλογος κάλυψε ένα σημαντικό μέρος της δαπάνης μεταφοράς σύγχρονων νοσοκομειακών κλινών από τη Γερμανία, με τα οποία έγινε εφικτή η πλήρης αντικατάσταση των κρεβατιών στους θαλάμους νοσηλείας των κλινικών του νοσοκομείου.

Ο επόμενος στόχος – δράση του συλλόγου μας είναι η ανακαίνιση των χώρων Τ.Ε.Π. με προϋπολογισμό δαπάνης περί τα 50.000 ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική στόχευση με την οποία επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε ένα χρόνιο αίτημα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε σύγχρονες και αξιοπρεπείς συνθήκες για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ασθενών στα επείγοντα περιστατικά που εξυπηρετεί το νοσοκομείο μας.

Σταθεροί αρωγοί στο έργο του συλλόγου είναι όλοι οι ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες και φίλοι της πόλης μας, που ενισχύουν οικονομικά τις στοχευμένες δράσεις μας και μας δίνουν τη δύναμη να δεσμευόμαστε με συνέπεια για να τις υλοποιήσουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, δεχθήκαμε με χαρά την πρόταση της συμπολίτισσας μας, κ. Τζένης Χειλουδάκη, η οποία οργανώνει μια βραδιά Αγάπης, που θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στη Σητεία με επίδειξη ρούχων και καλλιτεχνική πλαισίωση. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για τη νέα δράση – ανακαίνιση του ΤΕΠ. Η θερμή ανταπόκριση των χορηγών και των εμπορικών καταστημάτων, η αφιλοκερδής προσφορά όλων των συμμετεχόντων – πρώτης της κ. Χειλουδάκη που είχε την ιδέα και επιμελείται όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης - είναι  ενδεικτικά στοιχεία των ανθρωπιστικών αντανακλαστικών που έχει η τοπική κοινωνία μας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το σκοπό του νοσοκομείου.

Επειδή στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, τα περιοριστικά μέτρα Covid-19 δεν επιτρέπουν μαζικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που θα εισέλθουν στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης. Ωστόσο, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά το έργο του συλλόγου για ανακαίνιση των χώρων ΤΕΠ του νοσοκομείου Σητείας, μπορεί να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Σ.Φ.Ν.Σ. στην Τράπεζα Alphabank IBAN GR 3401407920  792002002004448  όνομα καταθέτη και αιτιολογία ΤΕΠ 2021.

 

Εκ μέρους του ΔΣ του Σ.Φ.Ν.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                  Η  υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Μανώλης Παπανικολάου                                Άννα Μανουσάκη

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου