Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Σύλλογος Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Λασιθίου & Τάλως για κινητοποίηση στο Νοσοκομείο.

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και Συναφών επαγγελμάτων Νομού Λασιθίου «Τάλως»

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου 

Τα σωματεία μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου εργαζόμενων στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη 1/9 10 πμ έξω από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας υγειονομικών όπως κάνουμε από την αρχή της πανδημίας .Το ζήτημα της υγείας αφορά το σύνολο των λαϊκών οικογενειών.

 Καλούμε σε ενίσχυση της πάλης για αποφασιστική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας με μόνιμο προσωπικό, εξοπλισμό και υποδομές.

 Τα σωματεία μας ,ξεκαθαρίζουν ότι είναι υπέρ του μαζικού εμβολιασμού αλλά κατηγορηματικά αντίθετα στην εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα. Η αντίθεση μας δεν έχει καμιά σχέση με περιθωριακές, ανορθολογικές, σκοταδιστικές, ακροδεξιές απόψεις, που η ίδια η κυβέρνηση τροφοδοτεί και συντηρεί γιατί αποτελούν το βολικό της αντίπαλο για να μετακυλήσει στον λαό τις εγκληματικές της ευθύνες για την πανδημία. Όμως, δεν θα πρέπει το εμβόλιο από δικαίωμα και ανάγκη να μετατραπεί σε όχημα για να χάσουν τη δουλειά τους υγειονομικοί. Καμιά διαθεσιμότητα, καμιά απόλυση συναδέλφου.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-Όχι στον εκβιασμό της υποχρεωτικότητας με αναστολές καθηκόντων και διώξεις υγειονομικών.

-Όχι στα πρωτοκόλλα - λάστιχο.

-Όχι στη μετοχοποίηση των υγειονομικών που αποσκοπεί στη συγκάλυψη των εγκληματικών κυβερνητικών ευθυνών για τη διαχείριση τις πανδημίας, αλλά και για το κλείσιμο κλινικών και συγχώνευση των νοσοκομείων .

-Ναι στον μαζικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού και ενίσχυση των νοσοκομείων με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου