Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Απάντηση Δημάρχου Σητείας σε κείμενο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Πατεράκη σχετικά με την υπόθεση Μακρύ Γιαλού.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της απέλπιδας προσπάθειας του κ. Πατεράκη να μεταθέσει ευθύνες, να σπιλώσει πρόσωπα και να απαξιώσει πολιτικές πράξεις, σε σχέση με το θέμα της διαίρεσης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού την προηγούμενη δεκαετία. 

Ενημερώνουμε, όπως έχουμε υποχρέωση προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποτύπωσης των πραγματικών γεγονότων, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο σύσσωμη η δημοτική παράταξη « ΣΗΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ » με επικεφαλής τον υπογράφοντα, σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Σητείας έλαβε μια μοναδική και πρωτοφανή πολιτική απόφαση παραίτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με υψηλό αίσθημα πολιτικής ευθύνης και σαν έσχατο μέσο πολιτικής πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις, προχωρήσαμε συντεταγμένα στην παραπάνω πράξη συναισθανόμενοι και αναλογιζόμενοι τις όποιες επιπτώσεις και ευθύνες, χωρίς περαιτέρω κινήσεις εντυπωσιασμού και αντιπαράθεσης.

Όλοι εξ’ άλλου κρινόμαστε καθημερινά από τους λόγους και τις πράξεις μας και όχι από το τι πιστεύουν και τι μεθοδεύουν οι άλλοι μια εμάς.



Ο Δήμαρχος Σητείας

Γιώργος Ζερβάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου