Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ιεράπετρα,10.08.2020

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της κ. Αθηνάς Καρπούζη επόπτριας των κινητών μονάδων υγείας ΕΟΔΥ και του προέδρου της Επιτροπής Υγείας κ. Γεωργίου Σαραντώνη.
Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με τις Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και την Επιτροπή Υγείας θα ξεκινήσει ελέγχους στις κλειστές δομές εργαζομένων, όπως στο Δήμο κτλ, ώστε να συμμετέχει στην πρόληψη κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Συνεργαζόμαστε με τον ΕΟΔΥ και την Επιτροπή Υγείας στην υλοποίηση μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας ελέγχων στις κλειστές μονάδες του δήμου.

Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε κάθε υπεύθυνη πρόταση που προσφέρει στους δημότες ενισχυμένο αίσθημα ασφάλειας της υγείας τους και αξιολογώντας τις εκάστοτε συνθήκες κρατάμε τους κατοίκους ενήμερους για την πορεία του κορωνοϊού στον Δήμο μας.

Ευχαριστούμε την κ.Καρπούζη και τον πρόεδρο της επιτροπής υγείας κ. Σαραντώνη για τη λεπτομερή ενημέρωση για τις ενέργειες που θα λάβουν χώρα στην Ιεράπετρα στο επόμενο χρονικό διάστημα μέσω των κινητών μονάδων υγείας του ΕΟΔΥ.» 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου