Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Χειρουργικό τμήμα ΓΝ Σητείας: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την σημαντική πρωτοβουλία της αντικατάστασης των παλαιών και προβληματικών χειρουργικών προβολέων, που χρησιμοποιούνταν τα τελευταία 25 χρόνια, με νέους, σύγχρονους και εργονομικούς προβολείς LED, που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες φωτισμού για κάθε επέμβαση. Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά της τάξης των 15.000 ευρώ που βελτιώνει σημαντικά την διακριτική μας ικανότητας στην αίθουσα των χειρουργείων και αυξάνει την ασφάλεια των χειρουργικών πράξεων. Μετά την εξαιρετική ανακαίνιση της Χειρουργικής Κλινικής, που έγινε προ έτους, η βελτίωση του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η δημιουργία σύγχρονων συνθηκών στον χώρο του χειρουργείου, παρόμοιων με αυτές που επικρατούν στα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας μας και του εξωτερικού, αποτέλεσε τον επόμενο στόχο μας. Με ιδιαίτερη χαρά, οι εισηγήσεις μας υλοποιήθηκαν τάχιστα με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας και το συντονισμό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στον καθηγητή Οργανικής Χημείας του Πανεπιστημίου της Λειψίας Δρ. Αθανάσιο Γιάννη,έναν διεθνούς κύρους επιστήμονα και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην περιοχή μας, ο οποίος διαχρονικά στηρίζει τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου, για την δωρεά ενεργειακής πλατφόρμας ηλεκτροχειρουργικής για εφαρμογές ηλεκτροθερμικής συγκόλλησης αγγείων και σύντηξης ιστών. Πρόκειται για τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα αξίας 10.000 ευρώ που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία χειρουργικής.

Πάνω από όλους όμως,ευχαριστούμε τους κατοίκους της περιοχής μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και για την ανιδιοτελή τους προσφορά και συνεισφορά.



Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Βάρδας
Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνος Χειρουργικού τμήματος ΓΝ Σητείας


Μαρία Δαουράκη
Προϊσταμένη Χειρουργείου ΓΝ Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου