Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δήμαρχος Σητείας: Σε αυξημένη επιφυλακή και την επόμενη εβδομάδα λόγω κορονοϊού.



Μια αναδρομή για την εβδομάδα που πέρασε, ενόψει των μέτρων για τον κορονοϊό, έκανε ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, τονίζοντας ότι και την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχει εφησυχασμός αλλά αυξημένη επιφυλακή και ετοιμότητα. Από ελέγχους που έγιναν στο Δήμο Σητείας μόνο δύο παραβάσεις έχουν βεβαιωθεί για άσκοπες μετακινήσεις αποδεικνύοντας ότι οι Σητειακοί εφαρμόζουν τα νέα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Τέλος ο Δήμαρχος Σητείας ανακοίνωσε την διάθεση δύο αυτοκινήτων στο δήμο Σητείας από την TOYOTA ΕΛΛΑΣ για τις ανάγκες του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι".

Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την TOYOTA ΕΛΛΑΣ και τον τοπικό αντιπρόσωπο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε. για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, να παραχωρήσουν στο Δήμο μας δύο επιβατηγά αυτοκίνητα για τις ανάγκες του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Οι αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας τη συγκεκριμένη περίοδο, σε συνδυασμό με την ασφαλέστερη μετακίνηση του προσωπικού δικαιολογούν την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης προσφοράς.

Η κοινωνική εταιρική ευθύνη και η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης, ελπίζουμε να βρει μιμητές από το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που κρίνεται αναγκαία η προσφορά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου