Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σητεία: Branding και Marketing Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων



Το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του με την ονομασία «Σχολείο ΑγροΤουρισμού» με στόχο την διαρκή επιμόρφωση σε θέματα σχετικά με την αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό, διοργανώνει σήμερα και βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, εκπαιδευτικό σεμινάριο 8 ωρών το οποίο απευθύνεται σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων (ελαιόλαδο, μέλι, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, κηπευτικά, γαλακτοκομικά κ.λ.π.) και σε όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τις γνώσεις του σε θέματα branding και marketing των αγροδιατροφικών προϊόντων/επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στο νομό Λασιθίου.


Οι θεματικές ενότητες στις οποίες θα επιμορφωθούν οι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθες:
Η νέα εποχή του αγροδιατροφικού τομέα και ο νέος ρόλος των αγροτών/παραγωγών.
Η καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα και η αναγκαιότητα για αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα.
Κριτήρια επιτυχημένης αγροδιατροφικής επιχείρησης
Ικανότητες και δεξιότητες ενός agri-entrepreneur.
Το Branding και το Marketing των Αγροδιατροφικών Προϊόντων
Πρόταση Αξίας: το θεμέλιο του Branding των Αγροδιατροφικών Προϊόντων
Τα βήματα για την επιτυχημένη Διαχείριση Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικής Ιδέας-Από την Ιδέα στο Χωράφι και στο Ράφι

Το σεμινάριο  πραγματοποιείται σήμερα  Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας, στη θέση Παπούρα (πρώην Ένωση Αγρ. Συναιτερισμών) από τις 9 π.μ. ως τις 4 μ.μ., με τρία μικρά διαλείμματα (υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων).


Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα. Δήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, TTT- Business Coach, Programme Manager, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Γεωπόνος.


Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το επιμελητήριο Λασιθίου.



Natassa Plakaki
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε το 2ο σεμινάριο του "Σχολείου Αγροτουρισμού Σητείας".
Το σεμινάριο είχε θέμα το Branding & Marketing αγροτικών προϊόντων. Το παρακολούθησαν 80 άτομα και είχε συμμετοχές από όλο νομό. Ευχαριστώ πολύ την Κα Dimitra Zervaki-Business Coaching, Project Management, Adult Training για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και ελπίζω σε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια! Ευχαριστώ πολύ την Περιηγητική Λέσχη Σητείας για την παραχώρηση της αίθουσας και ειδικά τον Mike Perakis για όλη την βοήθεια.
Τον ΔΟΚΑΣ για την παραχώρηση της ηχητικής κάλυψης.
Επίσης ευχαριστώ πολύ τους Vasilis OikonomouGianni Economou ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ Leyteris Xenidakis και την Αννα Μαρία Μακρυνάκης για την πολύτιμη βοήθεια τους!
Η προσπάθεια συνεχίζεται γιατί "η γνώση είναι δύναμη"! #Σχολείο_Αγροτουρισμού_Σητείας #Επιμελητήριο_Λασιθίου #LasithiCCI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου