Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Οι Σωβρακοφορεμένοι οι νικητές στο Δωδέκατο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας.



Οι Σωβρακοφορεμένοι οι νικητές στο Δωδέκατο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας...



Σχόλια στο Facebook
Ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, όλες τις ομάδες των θησαυροκυνηγών που μοιράστηκαν τη χαρά μας απόψε!!! Ευχαριστούμε, επίσης, τη διοργανώτρια ομάδα για το υπέροχο παιχνίδι που μας προσέφερε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς!!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ συγκινημένοι και σας ευχόμαστε να απολαύσετε το 13ο κυνήγι θησαυρού της πόλης μας!!!
Τελικά, θα χτυπήσει δυο φορές....


Nancy Karaindrou 
12ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας Σημειώσατε 
Πολλά Συγχαρητήρια και Μεγάλο Ευχαριστώ στους Λεμ Μπελελέμ Δωδέκατο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας για το υπέροχο παιχνίδι που μας προσφέρανε όλο το χρόνο με τα αξέχαστα καλοκαιρινά 🔝😎🤩👙🐠 και το φανταστικό Κυνήγι με όλες τους τις ατελείωτες δράσεις (που μεταξύ μας σα Γερομελίτακες που είμαστε 🐜🐜🐜👨🏼‍🦳👵🏼 δε σας προλαβαίναμε)!
Πραγματικά πήγατε το παιχνίδι σε άλλη διάσταση! Μεγάλο χειροκρότημα 👏😍 και πολλά Συγχαρητήρια στους Τρελούς Σωβρακοφορεμένους Άξιους Νικητές του φετινού παιχνιδιού!
Ευχαριστούμε πολύ τον γλυκύτατο 🥰☺️ Μανούσο που μας παραχωρεί κάθε χρόνο το Rent a car κατάστημά του για να φτιάξουμε τη «γιάφκα» μας!
Και φυσικά Τεράστια Αγκαλιά και πολλά μπράβο στην ομάδα μας Ω Ρε Γέρο 👨🏼‍🦳... κάτι Μελιτάκοι 🐜🐜🐜 που κάθε χρόνο καταφέρνει να μην παίρνει γραμμάριο παρά τα πολλά καλοψημένα κοψίδια του Manos Kolydakis και να περνάει φανταστικές στιγμές με αυτή τη φανταστική παρέα! Να είμαστε όλοι καλά! Και του χρόνου!
Ετοιμαζόμαστε για φουλαριστή, καρναβαλική εβδομάδα!!! 🎈🎉🎭🦹‍♀️🎼❤️🤡👻🙌🦟🦟
Με τρέλα κ κορδέλα,
Ω ρε Γέρο... κάτι Μελιτάκοι!!! 👨🏼‍🦳❤️🐜
Τελείωσε λοιπόν και το 12 Κ.Κ.Θ. Σητείας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους "Λεμ Μπελελέμ" για την άψογη διοργάνωση τους τόσο στο κυρίως παιχνίδι όσο και στις υπόλοιπες δράσεις τους που διοργάνωσαν καθ' όλη τη χρονιά (Καλοκαιρινά παιχνίδια, Θυσαυροτούρ, 1ο διαδικτυακό παιχνίδι). Συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν για το γέλιο και τη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φυσικά πολλά συγχαρητήρια στους νικητές "Σωβρακοφορεμενους " για τη νίκη τους και καθώς ο πήχης έχει ανέβει ψηλά ανυπομονούμε να δούμε τη δική τους διοργάνωση στο 13ο Κ.Κ.Θ. Σητείας.
Και του χρόνου!!!!
ΤΡΕΧΑ... ΓΥΡΕΥΕ!!!
Σοφία Φουστέρη προς Κατσουλοχαέρολα / Katsouloxaerola
Αγαπημένοι Λεμ Mπελελεμ,
Ευχαριστούμε για το υπέροχο παιχνίδι που μας χαρίσατε! Ευφάνταστοι, ποιοτικοί, παιχνιδιάρικοι, δημιουργικοί γρίφοι κράτησαν το ενδιαφέρον των ομάδων αμείωτο καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Ενός παιχνιδιού που είχε τη σφραγίδα ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά, για να διαφυλάξουν και να παραδώσουν στους επόμενους τον πιο μεγάλο, τον πιο ακριβό θησαυρό της πόλης, αυτόν του θεσμού του Κυνηγιού. Με νέες προκλήσεις και με μια συναρπαστική διαδρομή στο ενεργητικό του, το 12ο Κυνήγι θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά μας: Χορέψαμε, παίξαμε, συναντηθήκαμε, γελάσαμε και απολαύσαμε κάθε λεπτό του, χάρη σε σας!
Συγχαρητήρια και στην πανάξια και μοναδική ομάδα των Σωβρακοφορεμένων που με το κέφι, την τρέλα, το ήθος και τις ικανότητές τους εντυπωσιάζουν χρόνια τώρα όλους τους θησαυροκυνηγούς! Το 13ο κυνήγι αναμένεται εκρηκτικό! Καλή δύναμη, παιδιά!

Manos Mihelakis
Πολλά συγχαρητήρια στη φαμίλια των Λεμ Μπελελέμ για ολόκληρη τη θησαυροκυνηγετική διοργάνωση!
Συνδυάσατε τη γνώση, τη φαντασία και την τρέλα σας, χαρίζοντας σε όλους μας απίστευτη διασκέδαση! Με εξαιρετική ευγένεια και ήθος αγκαλιάσατε τον θεσμό, γεμίσατε την πόλη με το δικό σας χρώμα. Ζήσαμε μαζί σας το μαφιόζικο παραμύθι, απολαύσαμε την κάθε στιγμή, αλλά δε χορτάσαμε… Από τώρα ανυπομονούμε για το επόμενο!
Απέραντη η χαρά μας που μια ομάδα εσωρούχων θα αναλάβει να μας ταξιδέψει στο δικό της κρυμμένο θησαυρό!!! 😉👙
Σώβρακα, πολλά μπράβο για τη νίκη σας!!!
Ευχόμαστε καλή δύναμη για τη διοργάνωση και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι! Το κέφι και η αγάπη σας για το παιχνίδι είναι η μαγική συνταγή!
Η φαμίλια των ΟΤΖΟΙ ΠΟΥΤΖΟΙ ΝΑΤΖΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου