Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ:Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.



Μέλη και τους φίλοι του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Σητείας ‘’ Η ΑΛΚΥΟΝΗ’’ συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 το μεσημέρι στην πλαζ της Σητείας, για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας,  κολύμπησαν όλοι μαζί, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη παρέα και το κέρασμα, στο γνωστό Εστιατόριο - Πιτσαρία DA GIORGIO, στην παραλία της Σητείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Σητείας ‘’ Η ΑΛΚΥΟΝΗ’’, σας εύχονται ‘’ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ’’- ‘’ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020’’



Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ
Πολυπληθής ήτανε φέτος η συμμετοχή στην κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών. Στην εκδήλωση αυτή βοήθησε και ο μαλακός καιρός. Ήσυχη θάλασσα, αραιή συννεφιά με τον ήλιο να παίζει κρυφτό και το καλαντάρι να δείχνει, Κυριακή ώρα 12 μεσημβρινή 12 Ιανουαρίου 2020.
Την πίτα σταύρωσε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των χειμερινών κολυμβητών, Γιώργος Ατζολιδάκης, που μαζί με τον Πρόεδρο, Γιώργο Μακρή, αφού ευχηθήκανε καλή χρονιά και καλά μπάνια, τόνισαν τις ευεργεσίες της χειμερινής κολύμβησης και κάλεσαν τον κόσμο να επιδοθεί άφοβα, στο ωραίο και ευεργετικό για την υγεία χειμερινό αυτό σπορ.
Τον Σύλλογο ξεκινήσαμε 33 ιδρυτικά μέλη ( και εμού συμπεριλαμβανομένου) το 2011 και του δώσαμε το όνομα ΑΛΚΥΩΝΗ. Μνημονεύω τρία ιδρυτικά μέλη που δεν είναι πια μαζί μας, αλλά προσφέρανε πολλά στην υπόθεση της χειμερινής κολύμβησης. Ανδρέας Ανηψητάκης, πρωτοπόρος και ένθερμος υποστηρικτής της γνώμης, για τη συγκρότηση επίσημου Συλλόγου. Γεώργιος Χαιρετάκης, Συνταξιούχος Αξιωματικός του Στρατού, Βετεράνος πολεμιστής του Ιερού Λόγου, πρωταθλητής στο ακόντιο και δωρητής του Συλλόγου των Στειακών της Αθήνας «η Πραισός». Μίμης Ζαβερδινός, Συνταξιούχος Διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας.
Σήμερα ο Σύλλογος μας λειτουργεί με υπερεκατό μέλη και με πολλούς ένθερμους οπαδούς. Η πολυπληθής φετινή συμμετοχή προοιωνίζει περαιτέρω ανάπτυξη της χειμερινής κολύμβησης, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διαφήμιηση του τόπου μας με την προώθηση και άνθηση του χειμερινοί τουρισμού.
Η συνεστίαση των μελών και των φίλων του Συλλόγου στο παρακείμενο της πλαζ εστιατόριο DA GIORGIO, έδωσε τέλος στην ωραία αυτή εκδήλωση. Και του χρόνου με υγεία.

ΚΩΣΤΗΣ Ν. ΖΕΡΒΑΚΗΣ


Να θυμίσουμε με το παρακάτω βίντεο τι έγινε στην περυσινή εκδήλωση κοπής πίτας των χειμερινών κολυμβητών Σητείας.


Την Βασιλόπιτα του έκοψε ο σύλλογος χειμερινών κολυμβητών Σητείας "η Αλκυόνη" αυτή τη φορά όμως σε κλειστό χώρο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου κος Γιώργος Μακρής στην αρχή της εκδήλωσης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό περνώντας το μήνυμα της προώθησης του χειμερινού τουρισμού στην πόλη μας. Στο τέλος της ομιλίας του ο κος Μακρής έκανε την ευχή στα μέλη του συλλόγου να είναι υγιή και την επόμενη χρονιά να ξαναβρεθούν όλοι μαζί και να κόψουν την πίτα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου