Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

5 θέσεις ιατρών από 3 θέσεις που ήταν να προκηρυχθούν δρομολογούνται άμεσα στο Νοσοκομείο Σητείας



Το Νοσοκομείο Σητείας επισκέφθηκε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη, συνοδευόμενη από τους Υποδιοικητές κ.κ. Δημήτρη Αγαπίου και Χάρη Λυδάκη.
Η κα Μπορμπουδάκη ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό και στη συνέχεια ανέφερε ότι το Υπουργείο  Υγείας δρομολογεί άμεσα 5 θέσεις ιατρών από 3 θέσεις που ήταν να προκηρυχθούν.
Αναλυτικά θα προκηρυχθούν μια θέση καρδιολόγου, μια θέση ακτινοδιαγνώστη, μια θέση γυναικολόγου μαιευτήρα, μια θέση χειρουργού και μια θέση ουρολόγου. Επίσης θα παραταθούν οι συμβάσεις των επικουρικών ιατρών στην μαιευτική. Τέλος με έξτρα πιστώσεις από το υπουργείο υγείας θα καλυφθούν έκτακτες ανάγκες στο λοιπό προσωπικό.
Η επίσκεψη κλείνει τον πρώτο κύκλο των επισκέψεων σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί η νέα Διοίκηση με τους εργαζόμενους και στελέχη των μονάδων υγείας σε όλη την Κρήτη και της επιτόπιας αυτοψίας, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για ζητήματα που απασχολούν και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Σητείας κ. Μανώλης Παπανικολάου ξενάγησε την κα Μπορμπουδάκη και τους Υποδιοικητές κ.κ. Δημήτρη Αγαπίου και Χάρη Λυδάκη στους χώρους της Παθολογικής και της Χειρουργικής κλινικής που έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα από τον Σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου Σητείας με το υστέρημα του Σητειακού λαού.


Σχόλιο της κας Evridiki Koutantou στο facebook
Συγχαρητήρια πολλά στην Διοικητή Κ. Μπορμπουδάκη Ελένη της 7ης ΥΠΕ.. Πρώτα από όλα άνθρωπος!! Με αυτήν την γυναίκα είμαι σίγουρη ότι κ το νοσοκομείο μας και όλα τα νοσοκομεία θα προχωρήσουν για το καλό των πολιτών μας !! Τέλος..για να γνωρίζετε. Έδωσε χρηματοδότηση που είναι στη διάθεση της διοίκησης όπως ενημερώθηκαν όλοι άλλωστε.. Οπότε μιλάμε για θέσεις Γυναικολόγου, ακτινολογου, χειρουργού, ουρολόγο, Κ ορθοπεδικου!! Μετά από συμβουλές της Κ. Μπορμπουδάκη περιμένουμε αμμεσα τις κινήσεις των αρμοδίων του νοσοκομείου μας!! Και θα το παρακολουθούμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου