Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κατάμεστη από κόσμο η ενημερωτική συγκέντρωση στη Σητεία για τον Αιολικό Υβριδικό Σταθμό Αμαρίου




Ενημερωτική Συγκέντρωση για τον Αιολικό Υβριδικό Σταθμό Αμαρίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sitia Beach.


Παρών στην συγκέντρωση και ο δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος για μια ακόμη φορά δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει η προσφυγή στο ΣτΕ που είναι το μόνο όπλο την ώρα αυτή για να αντιταχθούμε στο έργο.
Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και διατρανώθηκε για άλλη μία φορά η απόφαση των τοπικών κοινοτήτων και των φορέων και πολιτών της Σητείας να αγωνιστούν με κάθε μέσο κατά της χωροθέτησης των γιγαντιαίων ανεμογεννητριών στην περιοχή της Σητείας.
Το κύριο μήνυμα που δόθηκε στην σημερινή συγκέντρωση σε όλους τους φορείς και τους κατοίκους του Δήμου Σητείας και όσους ενδιαφέρονται για την διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος, του πολιτισμού και του τρόπου ζωής των κατοίκων της περιοχής της Σητείας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει τις τραγικές συνέπειες του έργου στην περιοχή, ήταν να συνεχίσουν τον αγώνα τους δυναμικά και πριν την εκδίκαση της προσφυγής να κατέβουν σύσσωμοι στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου