Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Χορηγίες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σητείας


Το Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. με επιστολή του ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους Συλλόγους, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για χορηγίες για την υλοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας από 15 Δεκεμβρίου και για όλη την περίοδο των γιορτών.Ο, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός κατάφερε, τα τελευταία χρόνια, να δώσει ξεχωριστή πνοή στην πόλη μας, συμβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία ενός ξεχωριστού εορταστικού κλίματος για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και του ΔΟΚΑΣ είναι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων να αποτελέσει έναν εξαιρετικά χρήσιμο μοχλό ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας. Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. του Δήμου Σητείας, ως κύριος φορέας υλοποίησης των εκδηλώσεων αυτών, έχει ως βασικό του μέλημα τη διαρκή και συνεχή ροή επισκεπτών, κατά τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων προς όφελος όλων.

Η διοργάνωση πολλών και διαφορετικών δράσεων και εκδηλώσεων προσδίδει αίγλη, δημοσιότητα και επιπλέον κίνητρο, κυρίως σε νέους να επισκεφθούν τη Σητεία, αποφέροντας έτσι μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στις επιχειρήσεις της πόλης μας. Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους, ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ., προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη φετινή διοργάνωση, καλεί όλες τις επιχειρήσεις, οι οποίες
δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας, να συμμετέχουν ως χορηγοί με το ποσό που επιθυμούν στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας και της συνεργασίας. Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, θα υπάρξει ιδιαίτερη αναφορά τους ως χορηγοί των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τόσο με σχετικές ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε., όσο και με ευχαριστήριες επιστολές οι οποίες θα δημοσιευτούν.

Με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμμετοχή σας, θα συμβάλλετε ενεργά στον
κοινό στόχο όλων μας.

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ., έχοντας επίγνωση της ευαισθησίας των Σητειακών επιχειρηματιών, αλλά και όσων δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας, και της αγάπης τους για την πόλη, ευχαριστεί προκαταβολικά για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή όλων σας. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου