Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Σητείας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Ο Δήμος Σητείας , Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού και Κοινωνικό Παντοπωλείο , ευχαριστούν θερμά την Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», για την δωρεάν διανομή προϊόντων ατομικής υγιεινής, που πραγματοποιήθηκε σε κορίτσια12 έως 18 ετών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:30, από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνεχίστηκε στο χώρο της Κοινωνικής Προστασίας. Στόχος της πανελλήνιας εκστρατείας της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» είναι να διασφαλίσει πως κανένα κορίτσι , όπου κι αν βρίσκεται , δεν θα χάσει το σχολείο, λόγω της έλλειψης γυναικείων ειδών υγιεινής.Η δράση ξεκίνησε με συνεργασία 69 Κοινωνικών Υπηρεσιών - Δήμων και φορέων σε

ολόκληρη την Ελλάδα , αρχές Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τέλος Δεκεμβρίου. Η Σητεία ήταν ο τελευταίος σταθμός, όπου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προσφοράς αυτής στην Κρήτη. Υπεύθυνη υλοποίησης δράσης ήταν η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Γεώργιος Αϊλαμάκης

Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου