Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Παρέμβαση του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη στην διατύπωση γνώμης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το διορισμό νέων Διοικητών Υ.ΠΕ.




Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου συζητήθηκε στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, στην οποία συμμετέχει ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, ο διορισμός των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών. Στην παρέμβαση του ο Βουλευτής Λασιθίου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον χώρο της Υγείας, με ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες άνεργους, 750.000 Έλληνες ανασφάλιστους με καμία δυνατότητα πρόσβασης στο Σύστημα Υγείας, μεταξύ αυτών και χιλιάδες παιδιά, και στις ενέργειες που έγιναν για την ανακούφιση των πολιτών όπως την διαγραφή 28 εκατ. € βεβαιωμένων οφειλών στα
νοσοκομεία, ενώ 150 εκατ. € πάγωσαν και δεν πήγαν προς την εφορία για να βεβαιωθούν. Έθεσε ακόμα ερωτήματα που αφορούν στο Λασίθι, αναφερόμενος στην σύμπραξη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου και του Κέντρου Αποκατάστασης της Νεάπολης. Ρώτησε ακόμα αν ο νόμος που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει τη δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών πρόκειται να στηριχθεί από την παρούσα κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου