Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΑΜΙΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ




 ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΑΜΙΑ - Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Λασιθίου.
Ο λαός ψήφισε.
Σεβόμαστε πλήρως την λαϊκή Εντολή.
Δεν μπορούμε όμως να μην σημειώσουμε ότι αυτό που έκρινε την τελική αναμέτρηση ήταν το Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος για αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε και δεν πρόλαβε να κάνει για να αντιστρέψει γρηγορότερα την φτωχοποίηση των Ελλήνων και όχι η έγκριση του προγράμματος της Ν.Δ. το οποίο δεν το είδε να ξεδιπλώνεται κατά την προεκλογική περίοδο.
Αντίθετα είδαμε μια Ν.Δ. σε μεγάλη αμηχανία να προσπαθεί να μη μιλάει καθόλου για το τι θα κάνει μετά τις εκλογές για να μην τρομάξει τον κόσμο.
Η επόμενη μέρα για μας θα είναι η μεγάλη προσπάθεια να οργανώσουμε το κόμμα και τις τοπικές οργανώσεις μας ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στο 30% του εκλογικού σώματος που μας ψήφισε και όχι στο 3% του πριν το 2015 ποσοστού μας.
Σε προσωπικό επίπεδο το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του προεκλογικού αγώνα που μπόρεσε να φέρει σε πέρας κάθε υποψήφιος γι' αυτό είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τους 1.300 περίπου συμπολίτες μου που με στήριξαν και με εμπιστεύθηκαν. Τους ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και μας τίμησε με την ψήφο του. Είμαστε περήφανοι γι' αυτούς. Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσουμε το αγώνα μας για την ανάπτυξη της χώρας με την κοινωνία όρθια, με την υπεράσπιση της εργασίας και των δικαιωμάτων των ασθενέστερων τάξεων. 


Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΖΑΜΙΑ
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Λασιθίου 

Σητεία, 8/7/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου