Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Στο λιμένα Σητείας η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού ΥΔΡΑ




Tην Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 πολεμικά πλοία του Αρχηγείου Στόλου κατέπλευσαν σε λιμένες του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου, μετά το πέρας της άσκησης «Καταιγίς 2019», προκειμένου συμμετάσχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο «ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ». 

Στο λιμένα της Σητείας κατέπλευσε το Σάββατο το πρωί το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, η φρεγάτα  ΥΔΡΑ, η ναυαρχίδα του Στόλου.
Να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που έρχεται φρεγάτα «ΜΕΚΟ» του Πολεμικού Ναυτικού στη Σητεία και ότι ο Κυβερνήτης της φρεγάτας , ο κος Σταύρος Πολυδώρου, κατάγεται από την πόλη μας. 

Στο πλαίσιο αυτό στην πόλη μας λαμβάνουν χώρα τα ακόλουθα :

α. Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00, Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην κεντρική πλατεία της Σητείας .από τον Κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου κο Σταύρο Πολυδώρου.

β. Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το πολεμικό πλοίο, που θα έχει καταπλεύσει, το Σάββατο 8 Ιουνίου από 12:00 έως 20:00 και την Κυριακή 9 Ιουνίου από 11:00 έως τον απόπλου.

Το Πολεμικό Ναυτικό με ιδιαίτερη χαρά αναμένει να ξεναγήσει όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν καθώς και τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας στο πολεμικό πλοίο.



Σητεία: Εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού «ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ» - Κατάπλους Πολεμικών Πλοίων σε Λιμένες Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.


 Katerina SkarvelakiΗ Ναυαρχίδα του στόλου μας "Φρεγάτα Ύδρα". Είχαμε την τιμή να επισκεφτουμε το πολεμικό μας πλοίο το οποίο τίμησε το λιμάνι της Σητείας με την επιβλητική παρουσία του. Μια απίστευτη ευκαιρία που δίνεται στον καθένα μας να το δει από κοντά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου