Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ένωση Σητείας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ

Αρ. Πρωτ. 65

Σητεία, 25/06/2019

Προς: ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ
           Μ.Μ.Ε.


Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ένωσης Σητείας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς για την προτίμηση τους να ενεργοποιήσουν και φέτος τα δικαιώματα τους στην Ένωση.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις και το προσωπικό των Συνεταιρισμών καθώς και τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων για την εξυπηρέτηση και τη βοήθεια που μας παρείχαν.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας για έγκυρη υποβολή των αιτήσεων , παράλληλα με τις διαδικασίες για μεταβιβάσεις, ενστάσεις, αποχαρακτηρισμούς, καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε χωρίς προβλήματα το σύνολο των παραγωγών που μας εμπιστεύτηκαν.
Ιδιαίτερα θέλουμε να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε το πλήθος των παραγωγών που ήρθαν για πρώτη φορά από άλλα κέντρα, με διάφορα προβλήματα και  τους διαβεβαιώνουμε ότι έγινε λεπτομερής έλεγχος όλων των στοιχείων για τη διασφάλιση της δικαιούμενης επιδότησης.
Το μόνιμο προσωπικό της Ένωσης συνεχίζει όλο το χρόνο την παρακολούθηση και την πορεία των αιτήσεων για την αποφυγή ποινών και απώλειας επιδοτήσεων από τους διασταυρωτικούς ελέγχους.
Στην Ένωση Σητείας θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία στο σύνολο των αιτήσεων που οριστικοποιούμε και δεν θα διακινδυνέψουμε την επιδότηση των παραγωγών προκειμένου να εξοικονομήσουμε κόστος και χρόνο.
Το αποτέλεσμα αυτής της επιτυχίας είναι η εγγύηση για τους παραγωγούς και γι αυτό μας εμπιστεύονται σχεδόν στο σύνολο τους.
Πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες που προέκυψαν από τη σύνταξη των αιτήσεων , με κύριο γνώμονα τις ποιοτικές υπηρεσίες και το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μανώλης Μαυροματάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου