Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟY ΣΗΤΕΙΑΣ: Eπισημαίνουμε στους κατοίκους και επισκέπτες να είναι προσεχτικοί όταν κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας


ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις της 6ης Απριλίου 2019,  στις υποδομές όλης της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Σητείας, επισημαίνουμε στους κατοίκους και επισκέπτες να είναι προσεχτικοί όταν κινούνται στο  οδικό δίκτυο του Δήμου μας και να ενημερώνονται για την κατάσταση αυτού από την Αστυνομία.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους αγροτικούς δρόμους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται δίπλα σε ποταμούς και χειμάρρους (ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΔΙΑΚΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟ κλπ) καθώς έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες ή έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Επίσης  οι πολίτες δε θα πρέπει να διασχίζουν  με οχήματα ή πεζή, δρόμους οι οποίοι διέρχονται μέσα από την κοίτη ρεμάτων (ιρλανδικές διαβάσεις) καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.
Τέλος θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις σε φαράγγια και δασικούς δρόμους μέχρι να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος  καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή και εγκλωβισμού των πολιτών.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου