Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ένωση Σητείας ΑΕΣ: ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΕΕ 2019


Σητεία, 11/04/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΣΔΕ 2019

    Η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2019 αρχίζει την Δευτέρα 15/04/2019.
     Η Ένωση Σητείας με τη στήριξη και την αποδοχή του παραγωγικού κόσμου της περιοχής, θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες της με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία, και με την εγγύηση του πιστοποιημένου φορέα που συμμετέχουμε σε πανελλαδικό επίπεδο , της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
  Με την εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο του μόνιμου προσωπικού, το οποίο ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, βεβαιώνουμε την ασφάλεια για τον παραγωγό, εγγυούμαστε το αποτέλεσμα και συμβάλλουμε ουσιαστικά στην επίλυση ανυπέρβλητων πολλές φορές προβλημάτων.

     Η επιτυχία στο σύνολο των αιτήσεων που οριστικοποιούμε, οι υπηρεσίες ποιότητας που προσφέρουμε, μας εξασφαλίζει το δικαίωμα να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους παραγωγούς να εμπιστευτούν και φέτος την Ένωση Σητείας για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ.
   Η πρόχειρη και ανεύθυνη διαδικασία που εφαρμόζουν όσοι ασχολούνται ευκαιριακά στις επιδοτήσεις, για γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση, έχει συνήθως αρνητικές συνέπειες για τον παραγωγό, με απώλεια επιδότησης από τους διασταυρωτικούς ελέγχους.
  Το τιμολόγιο θα παραμείνει το ίδιο χωρίς να επιβαρύνονται επιπλέον οι παραγωγοί για την υποβολή της αίτησης εξισωτικής αποζημίωσης,  με δυνατότητα εξόφλησης του κόστους ενεργοποίησης με μετρητά, κάρτα και με πάγια εντολή από την επιδότηση.
   Η εξυπηρέτηση θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο 7.30 έως 15.30, στη Σητεία και στο Συνεταιρισμό Κουτσουρά από 20 εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων, αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεται για να διασφαλίσουμε την επιδότηση που δικαιούνται οι παραγωγοί.
Στόχος μας παραμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς απώλειες επιδότησης.
   Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα επισκεφτούν όλα τα χωριά συνεργεία με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με αίσθημα ευθύνης, θα διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των ενεργειών μας, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη και την άριστη σχέση που έχει επιτευχθεί το τελευταίο διάστημα με τους παραγωγούς.
   Αναλυτικό πρόγραμμα και πλήρη ενημέρωση θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση των διαδικασιών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Για την ενημέρωσή σας απευθύνεστε  στα τηλέφωνα
- Σητεία :2843029999 – 2843029998- 2843029997- 2843029991
- Κουτσουράς : 2843051477
- και στο site της Ένωσης: www.sitiaunion.gr

Για την Ένωση Σητείας ΑΕΣ
Ο Πρόεδρος


Μανώλης Μαυροματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου